Wednesday 7 September 2011

Anti rimpel gezichtscrèmes

Vergrijzing is de natuurlijke, maar een pijnlijke fase in het menselijk leven, gekenmerkt door het verlies van schoonheid en kracht. So heeft de mensheid voortdurend op zoek naar wonderbaarlijke producten waarop dit verouderingsproces kan stoppen en het herstel van de schoonheid en vitaliteit van de jeugd. Anti rimpel of anti aging crème kan worden genoemd als gevolg van dit eindeloze zoektocht van de mensheid. Ze zijn speciaal ontworpen om de gevolgen van de vergrijzing op onze huid tegen te gaan. Vandaag de dag kunnen deze anti rimpel gezichtscrèmes worden gezegd te hebben overspoelden de gehele markt van cosmetica en huidverzorgingsproducten. Maar kunnen ze echt all die fijne lijntjes te wissen en rimpeltjes van de vergrijzing, is de gemeenschappelijke vraag met betrekking tot deze anti rimpel huidverzorgingsproducten. Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren die de effectiviteit van deze crèmes te bepalen. Voordat deze kwestie, laten we gooien wat meer licht op wat de oorzaak van rimpels en fijne lijntjes.
Oorzaken van rimpels en fijne lijntjes; Fijne lijntjes en rimpels zijn het resultaat van het natuurlijke proces van veroudering en ze zijn onvermijdelijk. Ze kunnen worden vertraagd door het nemen van adequate huidverzorging. Met de groeiende leeftijd, verliest onze huid haar natuurlijke vocht-en elasticiteit. Collageen is een belangrijk bestanddeel van onze huid en speelt een vitale rol bij het handhaven van elasticiteit van de huid. Maar, zoals we ouder worden, de productie van collageen vertraagt ​​en als gevolg daarvan, de huid begint te verliezen zijn elasticiteit. Over het algemeen worden de dode cellen van onze huid continu vervangen door nieuw vervaardigde cellen, en dit hoe onze huid verjongt zich. Maar, de productie van nieuwe huidcellen vermindert de groeiende leeftijd. Naast deze, onze skin ook haar stevigheid verliest, voornamelijk vanwege het verlies van het onderliggende vetten. Samen met deze interne factoren kan een aantal externe factoren, zoals overmatige blootstelling aan zonlicht en vrije radicalen ook schade aan de huid en versnellen van de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes.
Hoe Anti Rimpel gezichtscrèmes werk?; Anti rimpel gezichtscrèmes principe bevatten actieve ingrediënten die de huid kunnen aanvullen en het herstel van zijn verloren vocht en elasticiteit. Veel van deze producten bevatten vitamine A of retinol die de huid kunnen beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn hoog-energetische deeltjes die kunnen oxideren en beschadiging van de cellen en weefsels van het lichaam. Dit op zijn beurt kan versnellen het verouderingsproces, wat leidt tot de verschijning van vroegtijdige rimpels en fijne lijntjes. Maar retinol of vitamine A is een krachtige antioxidant dat de oxidatie van de huidcellen kan remmen door vrije radicalen.
Zoals vitamine A, vitamine C en vitamine E zijn ook anti-oxidanten en veel anti aging huidverzorging producten bevatten deze twee vitaminen. Afgezien van het beschermen van tegen vrije radicalen, zijn deze vitamines is vastgesteld dat zij effectief in het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid zacht, glad en soepel. Vitamine C kan herstellen van beschadigde huid door het stimuleren van collageen vorming. Het kan de huid ook beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Ook kan vitamine E ook de huid gladder en zachter door het neutraliseren van de schadelijke vrije radicalen.
Hydroxyzuren vormen ook een belangrijke ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten, inclusief anti rimpel gezichtscrèmes. Dit zijn voornamelijk verkregen uit fruit en zuivelproducten. Huidverzorgingsproducten bevatten meestal drie soorten hydroxyzuren, namelijk, alpha hydroxy acids (AHA's), bèta-hydroxy acids (BHA) en polyhydroxy zuren (PAK's). Deze hydro-zuren zijn eigenlijk exfolieert die kunnen loskomen van de dode huidcellen en tegelijkertijd stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen. Ze kunnen ook het bevorderen van de collageen productie elasticiteit van de huid te behouden. Ze kunnen zeer effectief bij de behandeling pigmentatie van de huid.
Enkele andere belangrijke ingrediënten van de anti rimpel gezichtscrème are koper peptiden, kinetine, thee-extract en alfa-liponzuur (ALA). Koper peptiden stimuleren vorming van collageen, terwijl kinetine kan verminderen rimpels en pigmentatie van de huid. Anderzijds, extract thee is inbegrepen in de meeste anti rimpel gezichtscrèmes voor haar anti-inflammatoire en antioxidant eigenschappen. Alfa-liponzuur kan verbeteren teint en stevigheid by mild scrubben van de dode huidcellen. Het is ook een sterke natuurlijke antioxidant.
Dus, anti rimpel gezichtscrèmes combineren een aantal ingrediënten te vertragen veroudering van de huid. De werkzaamheid van verschillende producten hangt voornamelijk af van deze ingrediënten. Er moet echter in gedachten worden gehouden dat er geen product kan het proces van veroudering, ze kunnen hooguit het proces vertragen keren. Daarom is de beste anti rimpel gezichtscrèmes zijn die helpen om de verschijning van rimpels, zonder ernstige bijwerkingen, zoals irritatie van de huid en huiduitslag te verminderen. Het is echter belangrijk om te kiezen van het juiste type van het product geschikt is voor uw huidtype voor de juiste kreukvrij huidverzorging. Even belangrijk is om veel water te drinken en een gezond en voedzaam dieet met veel fruit en groene groenten te consumeren.

No comments:

Post a Comment