Wednesday 14 September 2011

Boilers: Gas vs Electric

Bent u van plan uw bestaande boiler te vervangen? Het eerste wat die zal opduiken in je geest is, boilers, gas of elektrisch? Hier zijn een paar voordelen en nadelen van zowel de soorten kachels, die hep je welke past u beter beslissen.
Boilers: Gas vs Electric - geisers, Zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk gaskachels op aardgas rijden, om water te verwarmen. Een kleine kamer gevuld met water, wordt verwarmd met behulp van verbranding van aardgas of vloeibaar petroleumgas. Sommige landelijke plaatsen in landen als India, waar organisch afval overvloedig, bio-gas (methaan gas dat vrijkomt tijdens de afbraak van organisch afval) wordt gebruikt om het water te verwarmen. Geisers zijn gebruikt voor een behoorlijk lange tijd. Gaskachels werden gebruikt, zelfs vóór de uitvinding van elektrische apparaten.
Voordelen van Gas Water Heaters; Het gas boiler werd prominent gebruikt, zelfs in de keer voordat elektronische apparaten in zwang. Zelfs vandaag, zijn veel geavanceerde aardgas boilers wordt door veel mensen gebruikt. Het belangrijkste voordeel van die boilers is dat de verwarming die plaatsvindt geleidelijke is en dus is er energiebesparing. Indien u direct gebruik maken van de warm water en vervolgens je succesvol bent in het opslaan van een enorme hoeveelheid warmte energie. Een ander zeer goed gebruik van de vele van de moderne geisers is dat de gebruiker in staat is om de snelheid van verwarmen en ook de mate van verwarming te besturen.
Biogas is een zeer effectieve bron van energie voor verwarming, als het wordt gegenereerd door de ontbinding van organisch afval en relatief produceert slechts een kleine hoeveelheid kooldioxide. Het is ideaal voor het verwarmen van water, omdat het draagt ​​veel bij aan energiebesparing.
Nadelen van geisers, gas boilers resulteren in een aanzienlijke hoeveelheid van de vervuiling, als een redelijke hoeveelheid koolmonoxide vrijkomt in de lucht tijdens het branden van het aardgas. In aanvulling op de vervuiling, is de operationele kosten van deze kachels steeds hoger de dag, als gevolg van de energiecrisis en het verhogen van de gasprijzen. De kachel is ook vrij omvangrijk en neemt een aanzienlijke ruimte, indien geplaatst in de badkamer. Indien u hebt geïnstalleerd de kachel in een huis of bungalow met meerdere badkamers, dan is de leidingen en de daarmee samenhangende mechanisme draagt ​​ook bij tot de installatie kosten.
In het geval van gaskachels die worden aangedreven door biogas, de installatie kosten van de decomposer is zeer hoog, en vereist ook een hoop ruimte.
Boilers: Gas vs Electric - elektrische boilers, elektrische boilers zijn geworden zeer vaak te wijten aan het gemak die zij aanbieden. Het principe van de verwarming is eenvoudig en wordt gebruikt gemeenschappelijke hele wereld. Een koperen spoel wordt gebruikt om elektriciteit te transformeren op warmte-energie voor het doel. Verschillende wijzigingen zijn aangebracht aan dit ontwerp in de loop der tijd, in de elektrische boiler. Echter, het basisprincipe blijft hetzelfde.
Voordelen van elektrische boilers; Het belangrijkste voordeel van elektrische boilers, is dat de snelheid van de verwarming is uiterst snel. The mate van verwarming of de hoogst mogelijke temperatuur kan ook gemakkelijk worden bereikt met de hulp van elektrische boilers. Deze types van boilers bieden ook uitstekende prestaties in het behoud van energie en milieu.
Nadelen van elektrische boilers; Omdat de meeste soorten van de productie van elektriciteit bijdragen aan luchtvervuiling (door het verbranden van fossiele brandstoffen), kunnen elektrische boilers worden gezegd om indirect bijdragen aan de vervuiling. De enige technische nadeel is dat, is er een kleine mogelijkheid van een kortsluiting, die gevaarlijk kan zijn voor de gebruiker.
In het debat 'boilers: gas vs elektrisch', beide soorten kachels hebben bijna dezelfde hoeveelheid voor-en nadelen. Ofschoon boiler elektrische ratings, suggereren dat elektrische kachel is efficiënter en toepasselijk, overweegt kwesties zoals de energiecrisis en de milieuvervuiling, het is hoog tijd dat we verschoven over naar verwarmers draaien op biogas.

1 comment: