Monday 12 September 2011

Bonfire partij Tips

Als je een get-together planning, zijn hier een aantal handige en creatieve vreugdevuur feest tips. Er is geen betere manier om enige tijd met uw familie of vrienden dan het vieren van de Unie op deze manier. Een vreugdevuur, met zijn zachte omhullende, geel licht is voldoende om alle privacy Uw vreugdevuur feest te voorzien. De volgende zijn enkele vreugdevuur partij tips.
Vreugdevuur partij Tips voor Fire - Pit; Voordat je iets anders doen terwijl de voorbereiding van een vreugdevuur partij, moet je kijken naar een geschikte plek voor vreugdevuur. Hoe groter het vreugdevuur dat u wilt maken, moet het veiliger de plaats. Contact op met uw lokale autoriteiten, zoals brandweer, over de regels en voorschriften. Kies een plaats zonder bovengrondse hoogspanningslijnen, telefoonpalen en structuren, met name die van hout gemaakt. Kun je net zo goed blijven vrij van bomen en gedroogd gras. Graven van een kuil die brand is 12-18 cm diep en lijn zijn rand met stenen voor extra veiligheid.
Ideeën voor een vreugdevuur Partij; U kunt bestuderen een aantal vreugdevuur party thema's alvorens te beslissen op een. Als je dat doet, laat de anderen weten door het sturen van uitnodigingen voor een feest voor elk van hen. Kunnen ze kunnen werken op het thema en ook geschikt worden gekleed. Terwijl u nog besluiten over het thema, kies een thema dat de plaats van het vreugdevuur partij zou passen. Het is belangrijk zeker als je het vreugdevuur feest op het strand of bij uw bedrijf hebben. Een partij themewill maken de dress-codes duidelijk en makkelijk te volgen. You kunt ook overwegen deze vreugdevuur partij tips voor kleding te dragen voor de gelegenheid. Hoe zit het oude Romeinse kleding? Het zal vast wel een fascinerende kracht wanneer alle van de partij leden te verzamelen rond het vreugdevuur. U kunt ook kiezen voor een aantal stijlvolle winterjassen en andere funky outfits die een leuke casual look te geven.
Bonfire partij Tips - Muziek en Dans; Het doel van het vreugdevuur partij is om contact te herstellen met je geliefden, delen een aantal van de grappige of vreselijke dingen die er gebeurd met jullie allen en te ontspannen. Na het thema is afgerond, is het noodzakelijk om alle muziek die Jell met het thema. Of u kunt uw gasten lijst aan iemand die gitaar speelt of een musicus uit te nodigen. Mensen zouden graag gitaar muziek en country muziek te horen. Een solo of een duet in harmonie met de gitaar of koppels doen salsa of hip-hop is het juiste recept om uw feest onvergetelijk. Maak je geen zorgen over het succes van de partij, er zijn een hoop dingen om op een vreugdevuur.
Bonfire partij Tips - Vuurwerk, welke is het sprankelende deel van het vreugdevuur feest? Vuurwerk, in het holst van de nacht, op de achtergrond van de hemel en met de pulserende sterren als de kortstondige metgezellen, het ziet er geweldig. Maar er zijn enkele vreugdevuur veiligheid tips met betrekking tot vuurwerk dat we moeten overwegen. Wees voorzichtig om vuurwerk te kopen met het merk BS 7.114 op. Handhaven op een armlengte afstand, terwijl het ontsteken hen en zodra je het doet, raak ze niet aan, of ze ontploffen of niet. Vergeet niet om sterretjes te kopen. Licht zet ze terug naar het vreugdevuur en bekijk ze rijden 's nachts. Houd een arend oogje op de kinderen verlichting van de vuurwerk. Een punt om te onthouden, alcohol en vuur gaan niet goed samen. In godsnaam, stop iedereen die probeert zet de vrees van God in vuur door het droppen van vuurwerk in. Het vuurwerk muziek door Händel of Tsjaikovski's Ouverture 1812 zal mooi gaan met de rotjes en zo zal het Chariots of Fire van Vangelis of de memorabele Light My Fire.
Bonfire partij Tips - Spelletjes en Recept; De meest eenvoudige vreugdevuur partij recepten is de traditionele. Serveer gebakken aardappelen die worden gekookt in het vreugdevuur. Wat maakt hen is heerlijk de trage kooktijd. Alvorens ze in het vuur, wikkel ze in de aluminiumfolie. Laat de stroop toffee, donker en zoet, de back-potatoes te volgen als de partij voedsel. Hoe zit het met de traditionele weiner gebraden, zorg ervoor dat al lang spiesen handig om te voorkomen dat je vingers te branden. Marshmallows, Graham crackers en chocoladerepen konden worden gebruikt om S'mores te maken. Vasthouden aan voedsel en gerechten vinger zoals hotdogs, hamburgers. Hoe zit het met broodjes en vegetarische wikkel? Lees meer over fingerfood voor feesten.
After vreugdevuur put, muziek, Bonfire thema's, voedsel, is het tijd voor kampvuur party games als ijsbreker activiteiten, in te pakken het vreugdevuur feest tips. Hoe zit het met party games, zoals Spin a Bottle, Truth or Dare en stom charades. Card games zoals poker zijn enkele van de brandstapel party games die je kunt vertrouwen om uw gasten bezig.
Over het algemeen heb je vreugdevuren nacht op de Halloween of Kerstmis, maar dat betekent niet dat je niet kunt laten, als je de middelen hebt, heel veel energie om ze in te plannen, een reden om hen en een koppel host om je te volgen. Ik hoop dat het vreugdevuur party tips hierboven, zijn bevredigend, ideeën voor een vreugdevuur nacht partij.

No comments:

Post a Comment