Saturday 10 September 2011

Do Zonnepanelen Save Money

De meeste mensen beschouwen het installeren van zonnepanelen in hun huizen, omdat ze bezorgd zijn over het milieu en de impact op hun energie-eisen. Er zijn echter mensen ook beginnen te realiseren van de energie-efficiëntie van zonnepanelen voorzien is in het bijzonder in termen van kostenbesparing. Echter, de steile aanvankelijke kosten vaak een afschrikkende werking voor velen. Wat iedereen moet begrijpen is dat in licht van de forse initiële kosten, besparingen mogen fuseren lijken. Echter, op de lange termijn kosten en baten zijn er, en zal geleidelijk beginnen te denken over uw banksaldo. Hier is een uitleg over hoe zonnepanelen geld te besparen:
Bron van energie; Residentieel zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten dit om in energie die geschikt zijn voor gebruik in huis. Meeste woningen zijn de panelen op het dak geplaatst en aangesloten op het verwarmingssysteem. Energie uit zonnecellen wordt meestal gebruikt om te verwarmen van water en elektriciteit produceren. Meestal, zonne-energie is niet de enige bron van energie, maar wordt gebruikt om de reeds bestaande bronnen van energie aan te vullen. De zonnepanelen die worden gemaakt om water te verwarmen zijn ook bekend als thermische zonne-installaties en elektriciteit produceren panelen vaak fotovoltaïsche systemen genoemd.
Hoe Zonnepanelen Functie?; De methoden die door de panelen om zonne-energie verschilt afhankelijk van wat ze worden gebruikt voor te zetten. Zonneboilers hebben meestal een verzamelaar, die zonne-straling absorbeert en draai het om in warmte. Zodra deze plaatsvindt, een warmte-geleidende vloeistof vervoert de warmte van de collector naar de boiler. Onder zonnepanelen die elektriciteit produceren, is een positief geladen laag silicium gepositioneerd naast een negatief geladen laag silicium. Dit creëert een veld voor een elektrische spanning te passeren. Deze elektrische lading wordt gemaakt wanneer zonlicht op het paneel. Ten slotte, een geleidend metaal concentreert de lading in een elektrische stroom, die wordt gebruikt voor het aandrijven van huishoudelijke apparaten. Lees meer over hoe zonnepanelen werken.
Voordelen van zonnepanelen; een krachtige bron van energie, wordt gezegd dat in een minuut, de zon tot de aarde genoeg energie om te voldoen aan de aarde kracht nodig heeft voor een jaar geeft. Het lijkt de beste oplossing voor deze ongelukkige werkelijkheid. Goed voor slechts 5 procent van de wereldbevolking, de Amerikanen consumeren 26 procent van de energie in de wereld. Zonne-energie is schoon, heeft geen impact op de omgeving negatief, en het beste van alles is gratis voor het oprapen. Door het installeren van een zonnepaneel in uw huis, bent u het gebruik van deze enorme bron van gratis energie, en ook snijden uw facturen aanzienlijk, maar niet te spreken redden van de planeet!
Hoe zonne-panelen geld besparen?; Zonnepanelen zal geld besparen op de lange termijn, maar de onmiddellijke uitkering kan niet veel lijkt. Zonnepaneel-efficiëntie, in termen van geld besparen zal afhangen van een aantal factoren, met inbegrip van het bedrag van de zon uw huis ontvangt. Besparing ook af van hoeveel stroom je gebruikt. Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie, een gemiddeld Amerikaans huishouden ongeveer 866-kilowattuur per maand in 1999 gebruikte kost ze 70,68 dollar. Op een gemiddelde, is ongeveer 30% van onze totale energieverbruik gebruikt om water, die krijgt doorgehaald uw factuur hitte, als u een thermische zonne-energie systeem. Een andere factor die functie in is de capaciteit en de kosten van de panelen die u installeert. Bijvoorbeeld, een nieuw zonnepaneel produceert 120 watt kost ongeveer $ 700. Zou het in gaan voor gebruikte panelen, al kunnen zij ongeveer 90 procent net zo efficiënt als nieuwe.
Lees meer over:; Solar Power voor woningen; zonnepanelen voor opwekking van elektriciteit; Ik hoop dat je nu een antwoord op 'zonnepanelen niets opslaat geld'. Het bedrag van de bespaarde geld zal worden beïnvloed door de prijs van andere vormen van energie die je gebruikt. Echter, een vuistregel die vaak wordt genoemd is dat uw zonnepaneel betaalt zichzelf terug in ongeveer vijf jaar tijd. Een andere factor die functie in is als je de staat biedt een subsidie ​​voor de installatie van zonnepanelen. Bijvoorbeeld, Wyoming bewoners krijg je $ 3000 of de helft van de kosten van het systeem, als dat minder is.

No comments:

Post a Comment