Saturday 3 September 2011

Does Bleach Kill Mold

Er zijn geen plezier dat vergelijkt met het kijken naar de onophoudelijke regen, splash op uw ramen terwijl je knuffelde in je warme deken. Maar wat als er een zwarte schimmel kolonie rondom raam? Het zal een tragisch einde gemaakt aan je mooie ochtend. De zwarte schimmel zie je om het venster heet schimmel. Mold is een schimmel, die net als de meeste van haar familieleden, rassen in vochtige, natte en donkere gebieden. Ze zijn multi-cellulaire filamenten, genoemd als hyfen. Ze altijd groeien in clusters of in een kolonie. Mallen reizen door de lucht als sporen, en maken zich thuis rond vochtige gebieden. Helaas, hoog in vochtgehalte gebieden, worden broedplaatsen voor deze schimmels. Op het moment zie je schimmels ontwikkelen in uw huis, te ontdoen van het zo spoedig mogelijk. Een vaak gestelde vragen over schimmel verwijderen is, is bleekwater doodt schimmels? Nou, laten we eens kijken ...
Wat doet Bleach doen?; Bleach is bij velen bekend bacteriën en virussen te doden. Dat is voornamelijk de reden waarom, bleekmiddel wordt gebruikt in huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Er zijn vele soorten bleekmiddelen, bijvoorbeeld chloor, die natriumhypochloriet heeft. Het andere type van bleekwater is zuurstof bleekmiddel, die waterstofperoxide heeft. Bleekpoeder heeft calciumhypochloriet. Bleekmiddelen oxiderende stoffen en zijn dus gebruikt voor het reinigen of verwijderen van kleuren. Oxiderend bleekmiddelen breken de chemische bindingen van chromofoor, die verkleuring veroorzaakt. Chloor, wordt gebruikt om zwembaden te desinfecteren en de algen groeien in het zwembad te verwijderen. Chloor is ook een andere vlekkenverwijderaar. Zo, Bleach is een ontsmettingsmiddel en ontkleuren agent.
Is Bleach Kill schimmel; Nee, bleekwater niet doodt schimmels. Het is een lang geloofd mythe onder huisvrouwen met bleekmiddel doodt schimmels. Echter, in werkelijkheid, bleek zelfs niet 'ontsmetten schimmelsporen'. Wordt ervan uitgegaan dat bleekwater schimmels doodt, omdat zij tot haar wortels en verkleurt de mal. Die eruit ziet alsof hij is vernietigd, verliest het zijn zwarte kleur. De maximale ingrediënt van chloorbleekmiddel is water, waardoor het onbekwaam doden de matrijs. En als het water is het voedsel voor schimmels, maar gedijt, in plaats van sterven uit. De enige manier van het doden van schimmels, is om het te verwijderen van de wortels. Dus niet proberen om de mal met bleekwater te verwijderen, want het zal alleen maar verergeren het probleem.
Wat doodt de schimmel?; Het is erg belangrijk dat je het probleem in de kiem te smoren, voordat het wordt vervelend. Schimmel vernietigt niet alleen uw esthetische, maar is ook riskant voor je gezondheid, met name astmatische patiënten. Het is een allergeen en een irriterend. Mold allergische reacties kan veroorzaken van ogen, oren, keel en neus.
Tea tree olie is een duur, maar een beetje, zal wonderen verrichten. Maak een mengsel van 2 theelepels tea tree oil en 2 kopjes water. Spray het mengsel op het aangetaste gebied en niet uitspoelen. Dit is een goed tehuis te verhelpen.
Azijn Spray doodt de meeste van de zwarte schimmel in uw huis. Maak een nevel van gedistilleerde azijn. Spray het op de getroffen gebied. Doe geen spoelen, als kan niet tegen de geur, sluit de ruimte voor een paar uur. De geur zal verdwijnen op haar eigen.
Grapefruit Seed Extract heeft geen geur. Neem ongeveer 20 druppels grapefruit zaad extract en 2 kopjes water. Giet het mengsel in de spray fles en spray in de mal getroffen gebieden. Weer niet spoel deze jas van de spray.
Ja, bleekwater doodt schimmels? Nee! Verspil geen tijd te proberen, hetzij omdat het alleen maar verergeren het probleem. Gebruik een effectieve vorm schrappen van producten en diensten. Als je eenmaal hebt behandeld met het probleem van zwarte schimmel, laat het niet terugkomen. Als uw plek is vochtig, het installeren van een luchtontvochtiger. Zorg ervoor dat u de oorzaak te pakken en dan wat gezien wordt, is oppervlakkig. Een goede ventilatie kan ook voorkomen dat uw huis van schimmels gezwellen.

No comments:

Post a Comment