Thursday 29 September 2011

Exterieur verf kleur Ideeën

Om eerlijk te zijn, het duurt eigenlijk een deskundige om de juiste kleuren en materialen die een nieuw gebouwd huis kan veranderen in een droomhuis oordelen! Een enkele verkeerde keuze gemaakt over het exterieur verf kan de schoonheid ruïne en weg te nemen alle heerlijkheid van uw huis dat nadelige gevolgen kunnen hebben op uw interieur ook. Het kiezen van verkeerde kleuren in verkeerde combinatie kan een dure fout die niemand zou willen plegen. Natuurlijk, betekent dit niet al degenen die zogenaamd niet de 'experts' bij het kiezen van de juiste kleuren, moet gewoon laten hun schouders. Het volgende artikel zal je zeker helpen om een ​​expert te zijn bij het kiezen van de buitenkant kleuren voor uw nieuwe woning.
De buitenkant van je huis is het eerste wat uw bezoekers te krijgen om te weten over jou. De buitenkant van het huis spreekt de verklaring van uw stijl en zorgt voor een algemeen idee voor de bezoeker. Als een trotse eigenaar, een beetje logisch redeneren is wat wordt verwacht voordat je het huis schilderen.
Choosing Exterieur House verf; Nou, er zijn een heleboel dingen die men moet overwegen wanneer het gaat om het kiezen van exterieur huis te schilderen. Kies de buitenkant huis kleur, dat past en tegelijkertijd de staat in overeenstemming met uw naburige huizen, dat ook zonder dat de naburige huizen aan de charme overweldigen dat uw huis weerspiegelt. Als het gaat om buiten huis te schilderen, veel mensen met een esthetische smaak de voorkeur aan de typische grijs, bruin en wit huis kleuren. Ik zou suggereren eerder dergelijke huiseigenaren worden gedurfde en innovatieve over kiezen de buitenkant kleur voor hun huis.
Hoewel de keuze exterieur huis kleur combinatie, het allerbelangrijkste is om te overwegen de nabijheid van uw huis. Een huis in de tropische regio ziet er trendy bij kleuring met reflecterende en licht kleuren while huizen in andere plaatsen zien er net groot toen gekleurd in pasteltinten. De kleuren die u kiest, moet gel met de omgeving van uw huis. Door de omgeving, bedoel ik ook de plantage en de vegetatie die u in uw omgeving. Genoeg kleur daarentegen moet worden gehandhaafd volgens de kleur van uw plantages en de buitenkant van het huis.
Exterieur verf kleur Ideas, alles is ingesteld en de kleuren zijn klaar, nog een vraag blijft over de kleur goed gaat met vensters en met welke kleur zou ik verf mijn dak? Nou, hier niet bang zijn een aantal exterieur huis te schilderen kleur ideeën.
Exterieur verf kleur Ideeën: Windows; Als uw huis heeft vinyl ramen, dan niet eens na te denken over het schilderen in donkere kleuren. Vinyl neiging om uit te breiden in het zonlicht en het zal uitbreiden meer als geschilderd met donkere kleuren. Mijn suggestie, kies kleur wit voor zowel vinyl rangeersporen evenals de afwerking, dat geeft uw ramen een stijlvolle look net hetzelfde als de goede oude houten ramen. ; Schilderen venster met helderder kleur dan de buitenmuur zal de uitstraling van het exterieur als het raam zelf te verbeteren. Maar niet proberen om de kleur van het raam in witte kleur als u hebt gekozen veel donkerder schaduw voor de buitenmuren omdat het zal leiden tot te veel van een contrast. Mijn suggestie, kies amandel-of een dergelijke kleur en het raam ziet er meer dan alleen maar mooi. ; Windows met metalen geplateerd of hout veel andere opties, zoals deze vensters zien er geweldig uit met bakstenen muren. Mijn suggestie, midden toon proberen te donkere kleuren voor deze ramen, zullen ze zeker gel met de sfeer en de buitenkant huiskleurenschema ook. ; Buiten verfkleur Ideeën: Dakwerken; Dak is de meest prominente bevestiging van uw huis. Kies kleuren zoals bruin, voor de daken van het huis, dat is beschilderd met warme kleuren. ; Indien u hebben kleuren zoals groen, olijf of blauw geselecteerd en vervolgens, besmeer de dakbedekking met grijze kleur. ; Als u een metalen dakbedekking hebben, proberen de traditionele exterieur huis kleuren te vermijden. ; Laat de bakstenen muren vlakte juist omdat ze stenen. Als u het niet wist, laat me u vertellen dat schilderij bakstenen zeker zal glamour toe te voegen aan uw huis. U kunt accentkleuren om verschillende gebieden van het huis te markeren. Onthoud altijd dat accent kleur moet in lichtere tint dan de originele exterieur huis kleurenschema's. Dit zal het unieke karakter van uw huis.
Volg het schilderij tips en technieken en het gebruik elke kleur die past bij uw smaak. If u de bovenstaande exterior verf kleur ideeën dan ik ben er zeker van dat uw huis zal een echte verrassing als je afmaken kleuren zijn. Dus? Waar wacht je nog op? Gaan en verf je wereld!

No comments:

Post a Comment