Tuesday 27 September 2011

Granaatappelboom Snoeien

De granaatappel is een bladverliezende heester / kleine boom bereiken van de hoogte tussen de 5 - 8 m is inheems in Zuidwest-Azië en is op grote schaal geteeld in de hele wereld. De praktijk van de granaatappelboom groeit wordt uitgevoerd in Azerbeidzjan, Armenië, Turkije, Iran, het schiereiland van Maleisië, Zuidoost-Azië, tropisch Afrika en Oost-Indië. De granaatappel boom draagt ​​vruchten van september tot februari in het noordelijk halfrond, terwijl de periode tussen maart en mei is het seizoen voor het zuidelijk halfrond. De granaatappel vrucht is zeer voedzaam en dus beschouwd als goed voor de gezondheid. Lees meer over voordelen voor de gezondheid van granaatappelen sap.
Granaatappelboom Snoeien
De praktijk van het snoeien is belangrijk in granaatappelboom zorg en het is uitgevoerd in het vroege voorjaar. Het is gedaan voordat de nieuwe blad begint te vormen op de boom. Snoeien is hoofdzakelijk uitgevoerd voor de verwijdering van dichte uitgroei van scheuten. De granaatappel het snoeien van bomen wordt uitgevoerd met de hulp van takkenscharen die nuttig bij het snijden van de gewenste scheuten gemakkelijk. De eerste stap in het proces van het snoeien is het identificeren van de juiste scheuten die moeten worden gesnoeid. De scheuten zijn uitgesneden met de hulp van een takkenschaar en afgevoerd in een compost-site. Een semi gedegen voorbereiding genoemd Salve (die heeft geneeskrachtige eigenschappen) wordt toegepast op de sukkels of blootgestelde deel van de asperges die zijn gesnoeid. Het voorkomt het binnendringen van het virus of de bacterie via de blootgestelde deel van de scheuten. Het proces van het snoeien wordt voortgezet tot de gewenste vorm is bereikt. De laatste stap is de steun provide om de plant met de hulp van inzet. De granaatappel hout is zacht en dus aan de boom te voorkomen wegblazen, wordt gesteund met de hulp van inzet.
Hoe maak je een granaatappelboom Grow
Granaatappel het snoeien van bomen maar een belangrijk deel van de toenemende dit moet men ook inzicht in de verschillende praktijken die betrokken zijn bij het teeltproces.
Granaatappelboom Planten: Het planten van de granaatappel kan worden uitgevoerd met de hulp van zaden en stekken houtachtige die slapende. De andere middelen van de granaatappel vermeerdering are enten, ontluikende en gelaagdheid. Uit te voeren zaaizaad aanplant van granaatappelen, worden de zaden eerst gescheiden van de vlezige weefsel dat hen omringt. Zodra de zaden zijn gescheiden van het weefsel, worden ze geplant in ondiepe bedden. De granaatappels kan worden gekweekt in heggen of enkele bomen. De afstand tussen twee granaatappelbomen hoeft niet groter zijn dan 12 tot 16 meter.
Het is belangrijk om de zuigers van de granaatappel boom te verwijderen, omdat overmatige sukkel groei zorgt ervoor dat de granaatappel plant uitgegroeid tot een struik. De meststof eis van de granaatappel plant is relatief minder dan andere fruitgewassen. Wordt aanbevolen om stikstofhoudende meststoffen te gebruiken als het loof begint te draaien geel of chlorotische. For chlorotische planten een toegevoegde dosis microvoedingsstoffen samen met stikstofmeststoffen blijkt te zijn heilzaam. De granaatappel plant is tolerant / aan te passen aan verschillende soorten bodems en is beter in staat te overleven zout in de bodem dan andere planten. Dit betekent echter niet goed groeien in slecht gedraineerde bodems of water ingelogd bodem.
Het bovenstaande artikel bespreekt informatie over granaatappel snoeien van bomen en een kort overzicht van granaatappelboom zorg. Zo kan men een globaal idee over hoe een granaatappelboom groeien met behulp van de bovenstaande informatie.

No comments:

Post a Comment