Saturday 24 September 2011

Haarvlechtkunst Machine

Of een lang of schouderlang haar, vlechten stijl past ze allemaal. Jonge meisjes met weinig gevlochten staartjes zijn een charme om naar te kijken. Veel vrouwen de voorkeur aan hun haar vlecht zoals het houdt het haar van verstrengeld geraken, en dit kapsel is zeer functioneel voor hen als ze gaan over hun dagelijkse activiteiten. Door de jaren heen hebben veel verschillende haarvlechtkunst stijlen geëvolueerd; basis Engels vlechten, visstaart vlechten, Franse vlechten, Nederlands vlechten, enz. Als trichologie steeds geavanceerder, de apparatuur om haar te beheren zijn ook steeds meer populair. Haarvlechtkunst machine is een dergelijk instrument.
Using haarvlechtkunst Machine naar Hair Braid
As vlecht kapsels zijn weer in zwang, iedereen wil ze. However, vlechten haren is niet zo eenvoudig, tenzij men heeft genoeg geoefend. Gevlochten haar is ook een basisvereiste voor een groot aantal uitgebreide en sierlijke kapsels. Een vlechtmachine maakt vlechten eenvoudig en handig. Veel professionele kappers gebruiken. Echter, als men wil ze proberen zelf thuis, er zijn nogal een aantal rassen beschikbaar om uit te kiezen die bij u past. Haarvlechtkunst machines zijn ook wel bekend als haar vlechtster. Na een paar instructies over het gebruik van een standaard batterij bediende haar vlechten machine.
Beslissen over het kapsel. Verdeel het haar in met een fijne kam. Gelijkmatig kam het haar. Verdeel elke sectie in het aantal gedraaide strengen die u wilt nemen in je kapsel. Een standaard haarvlechtkunst machine is in de hand gehouden en de batterij-aangedreven, dat de normale AA batterijen nodig. Zorg ervoor dat de batterijen nieuw zijn, als je niet wilt opraken van hen in het midden van het vlechten proces.
Bevestig het uiteinde van de verdeelde delen om de pennen aan de bovenkant van het vlechten machine. Pas de clips op de machine om meer haar secties behandelen in een keer. Bij het aanbrengen van de haren op de pinnen, zorg ervoor dat je de helft of een centimeter van haar uit te steken, om een ​​betere grip van de machine op het haar te garanderen. Houd de machine recht naar buiten en naar boven, trekken deze een beetje om spanning te creëren.
Voor het inschakelen van de machine, lees alle instructies aandachtig door. Dit zal ervoor zorgen dat je het haar in een rechte hoek te houden en niet beschadigen de delicate onderdelen. Draai het haar vlechtster op, en beginnen te draaien. Er zijn idealiter twee knoppen op, een voor elke streng draaien en een ander om te draaien een hele sectie samen in de tegenovergestelde richting. Beginnen met het draaien elke streng en geleidelijk over te schakelen knop te draaien de sectie. De vuistregel hier is hoe langer je houd de machine, hoe strakker de bochten zal worden gevormd. Hoewel, strakke bochten zien er goed uit, niet meeslepen. Men niet wil haar om uit te steken als stro. De-attach de gedraaide haren en zet het uiteinde met een clip.
De meeste haarvlechtkunst machines worden geleverd met handleidingen en een aantal vlechten kapsel ideeën. Begin met eenvoudige, en vervolgens overstappen naar de spectaculaire, sierlijke kapsels. Zodra u de knie krijgen van het gebruik van de machine, gebruik siereffecten haarspeldjes en bands, een stijl verklaring met uw haar!

No comments:

Post a Comment