Wednesday 28 September 2011

Hair Extensions - Hoe te gebruiken

Hairextensions zijn een kunstmatige manier van het opnemen van commerciële of kunstmatige haar met je natuurlijke haar. Dit noodzakelijk, speciaal voor dames, die haar verliezen op een abnormaal tempo of prominent zichtbaar kale plekken. De hair extensions zijn gemaakt in de eerste plaats van synthetische haren of soms van natuurlijk haar. Ze worden verwerkt alvorens het in de markt dus, hair extensions zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren. Vind de onderstaande antwoorden op alle vragen met betrekking tot hoe om haar extensions gebruiken.
Synthetische haar is opgebouwd uit synthetische vezels zoals toyokalon, kanekalon, monofilamenten, polyester, zijde en siliconen. Synthetische haren zijn minder duur dan natuurlijk haar en dus, bij voorkeur als je wilt om het te gebruiken sommige tijden. Ze krijgen kroezig en verward heel gemakkelijk. Synthetische haren wordt gemakkelijk beschadigd raken en u kunt geen haarproducten te gebruiken als verwarming ijzers anders, ze kunnen branden of smelten. Zij moeten worden gewassen en wel onderhouden, doe zo vaak alleen te minimaliseren hun nut periode.
In tegenstelling, menselijk haar, zoals de naam al doet vermoeden, komt van de mens. Het haar uitbreiding markten zijn bloeiende te wijten aan bronnen van menselijk haar uit Azië, Oost-Europese landen en India. Veel mannen en vrouwen scheren of knippen hun haar voor een schamele bedrag dat wordt verzameld, verwerkt en verkocht in de markt door de dealers.
How naar Hair Extensions toepassen?
Er zijn vele soorten van haarverlengingen die kan worden geïntegreerd met de natuurlijke haar op verschillende manieren. Kortom, naar gelang van uw voorkeur, kunt u korte hair extensions en de lange duur hair extensions. Hoe ze te gebruiken? Nou, hieronder vinden.
Clip-in hair extensions; met een rat staart kam deel van de haar op de achterkant van het ene oor naar het andere en de bovenste gedeelte van de scheidden haar zo clip dat ze niet mengen in de procedure. Nu, neem dan gewoon de hair extensions en clip ze in plaats, waar ooit nodig. De clips van de hair extensions mag lijken moeilijker te beheren (zodat de clips niet wegschuiven en de uitbreiding mag niet uit kunnen vallen.), Zodat u beide handen of vraag of iemand om te helpen.
Weven Hair Extensions; Om deze methode van hair extensions van toepassing zijn, kunt u gebruik maken haar weeftechnieken. Deel het haar aan de achterkant van het hoofd met een rattenstaart kam en clip omhoog het bovenste gedeelte. Nu, maken kleine parallelle secties (ook bekend als cornrows) uit links naar rechts of waarin ooit gebied vereist. Met behulp van een naald en draad, naaien elke hair extensions met elk een van de cornrowed haarpluk. Verzegel ze goed door het opwinden van de draad rond enkele malen en een knoop.
Lijm-In Hair Extensions; denken hoe lijm hair extensions? Simpel! Voor deze methode, een deel van het haar op dezelfde manier als beschreven voor de twee bovengenoemde methoden. Nu, het meten van de lengte van inslag een beetje te kort dan uw oor tot oor afstand. Toe te passen lijm op het inslag en laat het tot het kleverig wordt. Zodra dit gebeurt, neemt de uitbreiding en het plakken op je natuurlijke haar op een enkel gaan. Zorg ervoor dat de inslagmassa niet houden aan de hoofdhuid. Föhnen een beetje tot de lijm droogt op de juiste manier.
Heat Fusion Hair Extensions; Deel het haar in secties zoals genoemd in de bovengenoemde methodes. Neem een ​​dunne draad van haar en houdt het haar uitbreiding op de natuurlijke lok-en koppelingspedaal de verwarming tool op dat kruispunt. Wees voorzichtig niet te verwarmen tool te nemen om de hoofdhuid te sluiten. Deze methode zal je nodig hebben voor veel hair extensions, aangezien elke extensie is gekoppeld aan een zeer dunne draad van natuurlijk haar gebruiken.
Van alle bovengenoemde methoden voor hair extensions, fusion hair extension methoden is de meest gewilde, omdat ze langer duren, variërend van een minimum van drie maanden tot een maximum van zes maanden, afhankelijk van het bedrag van de haarverzorging genomen. Hair extensions hebben bewezen een voordeel voor mensen die lijden aan haaruitval. Veel mensen, vooral vrouwen, hebben beweerd dat er meer vertrouwen na het toepassen van hair extensions. En nu dat je weet hoe het haar uitbreidingen, waarom wachten? Ga je het haar extensie die u het beste zo spoedig mogelijk.

No comments:

Post a Comment