Sunday 4 September 2011

Hardhouten vloeren Soorten

Hardhouten vloeren is een favoriete keuze voor de meeste van de huiseigenaren. De stijl en elegantie van hardhouten vloeren onderscheidt van andere vloeren opties. Zij bieden ook warmte en rijkdom naar het huis. De grote voordelen van hardhouten vloeren zijn milieuvriendelijk product en minder accumulatie van stof en allergenen. Vandaar, hardhouten vloeren zijn ultieme opties voor mensen met astma of andere allergie gerelateerde gezondheidsproblemen. Als u van plan bent naar huis verbouwen, kunt u overwegen hardhouten vloeren. U kunt kiezen houten vloer uit een breed aanbod van vlekken en eindigt als per uw persoonlijke voorkeuren. Laten we bespreken in het kort over de verschillende soorten hardhouten vloeren.
Hardhouten vloeren Soorten
Hoewel hardhouten vloeren zijn duurder in vergelijking met andere vloeren opties, de duurzaamheid en een grotere woning waarde is de moeite waard om de prijs. Met de juiste zorg hardhouten vloer, dan kunt u behoudt de stijlvolle look voor meerdere jaren. Hardhouten vloeren is ideaal voor iedere kamer, behalve in de badkamers omdat ze beschadigd met veelvuldige blootstelling aan water. Net als elk home improvement project, een goede planning is de vuistregel voor een succesvolle uitvoering. Gezien dit, de selectie van het type hardhouten vloer moet zorgvuldig worden gedaan. Na zijn hardhouten vloeren soorten op basis van de houtsoort, behandeling procedure, vloertype en Floor Style:
Houtsoorten; Onder de verschillende soorten hout dat make-up hardhouten vloeren, eik en esdoorn staan ​​in de top geprefereerde lijst. Ander hardhout vloeren opties die make-up aan de populariteit lijst op te nemen dennen, sparren, berken, kersen, kaneel en walnoten. Elk van de houtsoorten hebben hun eigen voordelen en nadelen. U kunt zoeken advies van de lokale loodgieter over de voorkeur van hout soorten hardhouten vloeren.
Behandeling Procedures; Gebaseerd op de behandelprocedure vóór en na installatie kan hardhouten vloeren worden van twee soorten, Viz. onvoltooide en pre-afgewerkt. De voormalige type vereist schuren en afwerken van de hardhouten vloeren na de installatie, terwijl in het geval van het laatste type, de behandeling procedures zijn niet nodig na de installatie. Met pre-afgewerkte hardhouten vloeren, schuren en afwerken van het hout wordt gedaan door de fabrikant.
Hardhouten vloer Soorten; In het algemeen, er drie soorten hardhout vloerafwerkingen, namelijk, solide, engineered en acryl geïmpregneerd. Stevig hardhouten vloer is gemaakt van massieve blokken hout, die nadien worden versneden volgens specifieke afmetingen. In geval van engineered hardhouten vloeren, zijn drie tot vijf lagen van houten en plastic vellen aan elkaar nageleefd sterkte te verhogen. Regarding acrylic impregnated hardwood flooring, sealant and color are inculcated throughout the wood, thus making een uniform finish.
Hardhouten vloer Stijlen; Sprekend over de stijlen van hardhouten vloeren, de rassen strip, plank en parket. In de strip stijl, de houten planken zijn verkrijgbaar in bepaalde breedte, maar met de dikte. Integendeel, plank hardhouten vloeren geleverd met set dikte en variabele breedtes. Met betrekking tot parketvloeren stijl, zijn geometrische vorm van stukken hout verbonden met een uniek patroon te creëren.
Zodra u besluit de aard van de hardhouten vloer die u wilt installeren, vervolgens de aanleg van hen kan worden bereikt met een correcte meting en de fundamentele timmerwerk vaardigheden. Tijdens het oplossen hen, Zorg ervoor dat u van mening geluid en warmte-isolatie voor een beter comfort niveau. U kunt controleren voor de moderne hardhouten vloeren soorten met dergelijke extra functies. Selecteer de kleur van de hardhouten vloer, zodat het de ruimte accessoires en meubels aanvult. Volg de fabrikant richtsnoeren voor hardhouten vloer installatie een rijke textuur en mooie vloer oppervlak te creëren.

No comments:

Post a Comment