Wednesday 7 September 2011

Het kopen van een airconditioner

Als u plan bent om een ​​airconditioner kopen, dan moet u bewust van de technische aspecten van de airconditioner. Moet je ook proberen om diverse andere tips die u kunnen helpen kiezen voor de perfecte airconditioner voor uw huis of kantoor te krijgen. Voordat u kiest voor het merk van de airconditioner, moet u weten welke parameters, die u nodig heeft om te overwegen voor de aankoop van airconditioners. Hoe airconditioners kopen kan een eenvoudige opgave, zodra u vergelijken de verschillende airconditioners op basis van de punten die ik hieronder heb genoemd.
Kopen Een Air Conditioner: Bereid vooraf; Zodra u bent bepaald en klaar met uw huis apparaat begroting, te een airconditioner kopen, beslissen paar dingen die van allergrootste belang en kan u helpen garner maximaal voordeel van de gekochte airconditioner.
Check Out de afmetingen van de kamer, een van de voor de hand liggende factoren die je moet al gedacht hebben alvorens te kopen van een airconditioner is de locatie van de airconditioner. In het algemeen, kan het de slaapkamer, salon of de studeerkamer van uw kinderen. Wherever u van plan om de airconditioner te installeren, grondig te analyseren welke metingen van de kamer te onthouden. Afhankelijk van de oppervlakte van uw kamer, kunt u beslissen de airconditioner die u wenst te kopen. Voor ruimten van kleine gebied, zou om een ​​kleine of middelgrote air conditioner volstaan ​​met de noodzaak, maar als de kamer is te groot toen een kleine airconditioner niet in staat zijn om de vereiste koeling of het kan langer duren dan gewoonlijk het afkoelen van de grotere kamers. Bijvoorbeeld, als het gebied te koelen is bijna 250 tot 300 vierkante meter, dan een airconditioner van de capaciteit van 7000 BTU per uur nodig is. U kunt bij de dealer en zelfs check out de energie capaciteit van de airconditioner op uw eigen (genoemd in handleidingen / hands boeken). Hier, laat je niet een verkeerde veronderstelling dat hoe groter de airconditioner in grootte, beter zal zijn prestaties. In principe is er een kans dat een airconditioner van de hogere energie specificatie meer elektrische energie verbruikt en de componenten kan slijten sneller. Maar nog steeds houdt het als een vuistregel om de afmetingen van de kamer en de energiebehoefte wedstrijd. Naast deze, ook na te denken over de punten:, aantal ramen, die in de kamer, het aantal mensen die verblijven in de kamer; Hoogte van het plafond; Andere mogelijke openingen die je kan hebben in de kamer, zoals ventilatoren, kijkt van de lucht conditioner; Beslis het Exact Markt en de air-conditioning, Nu, moet u een globale indruk van de kamer en de airconditioner de capaciteit is. Nu, start zeroing in op de plek, waar u de airconditioner installeren. Gewoonlijk en als algemene regel, zijn lucht conditioners geïnstalleerd op ramen van de kamers. Meet de exacte grootte van het venster. Kies een venster dat de airconditioner aan de zijkant van uw bed gezicht of dichtbij uw bed helpt. Indien het niet mogelijk om een ​​perfecte positie voor uw airconditioner beslissen, dan kun je proberen veranderende de positie van uw bedden, tafels en maak aanpassingen. Dragen de afmetingen van uw raam, terwijl er voor het winkelen een airconditioner.
Voeding Socket; U moet bewust dat een airconditioner zal een elektrische unit dat haar werken ondersteunt vereisen en kan de elektrische belasting van de enorme wisselstroom die elektrische systemen beerachtige airconditioners tekenen. Het is noodzakelijk dat de Plug Unit in je muur is in staat de behandeling de werking van de airconditioner. Zo niet, vraag dan uw lokale elektricien om een ​​stekker en stopcontact eenheid die zal werken voor een hogere spanning als 230 volt AC-circuit installeren.
Technische specificaties; Hoewel het helemaal niet nodig om te duiken in de overvloed aan technische aspecten van de bouw van de airconditioner, het is geen slecht idee om de hoogte van enkele technische termen die u kunt controleren, als je gaat voor de buy . Check out de BTU rating van de airconditioner. Nou, hangen, BTU is niets, maar de Britse thermische eenheid voor het meten van de koelcapaciteit energie van de airconditioner. Het is een internationaal aanvaarde eenheid van energie. Wanneer praatte in de terminologie van airconditioners, kun je zeggen dat BTU de hoeveelheid warmte een lucht conditioner kan verwijderen uit de kamer maatregelen. De grootte, het gewicht en de kosten alle drie toenemen met de stijging van de BTU ratings van de airconditioner. De kamer airconditioners hebben BTU ratings enige waar tussen 5000 tot 24000 BTU. Controleer altijd de verenigbaarheid van de oppervlakte en de BTU rating anders zul je niet in staat zijn om optimale prestaties van uw airconditioner te krijgen.
Een andere factor, die u zou willen weten is de OER rating van de airconditioner. OER rating is de energie-efficiency ratio van de airconditioner, dat is berekend door de BTU waarde van het aantal Watts van de airconditioner. Hoe hoger de EER-waarde, hoe beter de airconditioner. EER-waarde variëren in het algemeen tussen de 8 en 11,5 en als je leeft in een zeer warme plaats, zou dan een airconditioner met EER-waarde boven de 10 goed. Echter, hoe hoger de EER-waarde, duurder is de airconditioner. Naast deze, check out de thermostaat, filters, ventilator en het chassis van de airconditioner, zodat u er zeker van dat de airconditioner efficiënt zal werken en bieden u een goede service.
Sommige andere Tips voor het kopen van een airconditioner, er zijn weinig andere factoren die je kunnen helpen bij het kiezen van uw airconditioner. Gewicht van de airconditioner is zo'n factor. Normaal gesproken een airconditioner weegt ongeveer 100 kilo, dus neem wat hulp voor de installatie. Voor de installatie doel, de ondernemingen helpen u met deskundigen, zodat uw airconditioner kan goed zijn geïnstalleerd. Als u wilt het zelf te doen, dan moet u weten dat het installeren van Windows airconditioner is anders dan het installeren van centrale air conditioner. Als je denkt dat je het niet zelf, dan neem professionele hulp. Zodra de airconditioner is geïnstalleerd volg de airconditioner onderhoudstips op incidentele basis. Het zal de levensduur van uw airconditioner.
Hoop, nu moet je in een positie om te beslissen, hoe je een airconditioner te kopen. U mag check out de artikel 10 beste centrale klimaatregelaars op check out de beste centrale airconditioners in de markt.

No comments:

Post a Comment