Friday 9 September 2011

Het verwijderen van Boom Sap van Car

Kerstmis en je pasgewassen auto krijgt bedekt met stinkende, kleverige boomsap. Deze stof is zeer moeilijk te verwijderen uit uw auto, omdat deze niet de normale zeepoplossing reageren tijdens car wash. Als je laat daar een tijdje, dan blijkt zwart en je auto ziet er echt vies. Hoe te verwijderen boomsap uit auto, is de vraag meest autobezitters gezicht. Echter, er zijn bepaalde manieren van het verwijderen van boomsap van een auto.
Het verwijderen van Boom Sap van Car, er zijn bepaalde oplosmiddelen die effectief zijn in het verwijderen van boomsap van een auto. Deze kunnen gemakkelijk verkrijgbaar bij u thuis, als goed. Hieronder volgen enkele tips over hoe te verwijderen boomsap van een auto.
Nagellakremover; Neem een ​​nagellak remover en giet het op een handdoek. Laat het dan volledig laten onderdompelen in de handdoek. Wrijf de handdoek op de boom vlek SAP in cirkelvormige bewegingen. Druk het echt hard tegen de vlek. De chemische stoffen in de nagellak remover zal direct breken de boomsap en duidelijk het af. Echter moet u afvegen de sporen van nagellakremover uit het gebied. Voor dit, mix 1 theelepel bakpoeder in 1 kop heet water. Gebruik deze oplossing voor het getroffen gebied schoon te maken. Reinig het hele gebied met een schone handdoek voor het wassen van de auto met een normale zeep oplossing.
Minerale geesten; Mineral geesten zijn zeer effectief in het verwijderen van de boom sap uit de auto. Dompel een handdoek in bepaalde minerale geest en wrijf het op het sap vlek. Druk hard terwijl je wrijft het in cirkelvormige bewegingen. Reinig het gebied met een fresh handdoek en daarna nogmaals met the mineral geest. Je moet het proces te herhalen een paar keer voordat de vlek daadwerkelijk verdwijnt. Volgende stap is de car wash met de normale zeepoplossing.
Oranje basis van oplosmiddelen en Children's Molding Clay; Orange oplosmiddelen op basis van breken de boom sap, terwijl de kinderen vormen met klei werkt als een schuurmiddel. Giet wat oranje gebaseerd oplosmiddel en wrijf de kinderen molding klei tegen de vlek. Veeg het teveel oplosmiddel en kinderen vormen klei met een schone handdoek. Reinig de aangetaste zone met een zeepoplossing.
Automotive Klei; Automotive klei is een nieuw product, dat helpt om zich te ontdoen van alle soorten vlekken van het oppervlak. Het plakt direct aan het oppervlak en trekt uit iedere vorm van besmetting die zit vast op het oppervlak. Het is zeer effectief in het verwijderen van boomsap van een auto.
Zoals eerder gezegd, boomsap wordt zwart en maakt je auto vuile blik. Vandaar, het verwijderen van bomen sap van de auto, zo spoedig mogelijk wordt een must. Dillydallying de schoonmaak werk kan verpesten het oppervlak van uw auto en permanent bederven de autolak.

No comments:

Post a Comment