Monday 19 September 2011

Het wegwerken van Gnats In Your House

Muggen zijn kleine kleine insecten, die veel gelijkt vliegen, niet alleen qua uiterlijk, maar ook in alle andere manieren. Ze worden ook wel fruitvliegjes. Lees verder hoe je te elimineren fruitvliegjes. Als vliegen, muggen krijgen ook aangetrokken tot bedorven voedsel en fruit, en broeden in het riool of waar er vuiligheid. Ze zijn ook gevonden in de buurt verzadigde kamerplanten.
Muggen hebben een zeer korte levensduur, maar in dat de levensduur vermenigvuldigen zij zo snel dat het onmogelijk wordt om zich te ontdoen van hen te krijgen. Vraagt ​​u zich af hoe snel het is? Nou, kan een enkele mug lay twee tot driehonderd eieren! Dus voor het wegwerken van muggen, de beste optie is om te voorkomen dat hun fokprogramma. Hier volgen enkele tips die moet worden gevolgd aan gnat fokkerij te stoppen en voor het wegwerken van muggen in uw huis gemakkelijk. Meer op mug besmetting. ; Houd alle vruchten in afgedekte vaten of in de koelkast, waar de muggen niet kunnen betreden. ; Weg van alle rotte groenten en fruit, bedenk dan: bedorven voedsel trekt het maximum aantal muggen en andere insecten. ; Giet geen extra water bij planten. Houd ze vochtig maar niet laten het water te zweven als verzadigd water is een van de belangrijkste broedplaatsen van muggen. ; Laat geen gerechten in de gootsteen, die je ook helpen bij het wegwerken van muggen in het huis. ; Repareer de lekkende kranen as muggen kan leggen eieren er ook. ; Laat geen vochtige kleren op de waslijn voor vele dagen. ; Indien u netheid te handhaven in het huis, zult u het wegwerken van muggen natuurlijk!
Manieren van het wegwerken van muggen in Uw Huis
Apple Cider Vinegar valstrik; appelciderazijn wordt een van de gemakkelijkste en effectiefste manieren voor het wegwerken van muggen van uw huis. Muggen komen op de geur van appel cider azijn. Om deze valkuil, giet er wat appel cider azijn en afwasmiddel in een schotel, roer. Roeren is nodig omdat het zorgt voor bellen en de fruitvliegjes komen te zitten in de bubbels. Muggen krijgt aangetrokken tot de azijn en verstrikt raken in de bubbels. Herhaal de procedure voor een paar dagen en vergeet niet te houden 's nachts de val because muggen direct springen niet in, zullen ze zwermen rond het voor een lange tijd en dan sprong die u zal helpen bij het wegwerken van muggen in het huis.
Trap Met behulp van Banana; Zoals we weten nu, zijn muggen aangetrokken tot rotte vruchten. Dus hou een rijpe banaan binnen een kom en dek het af met een papieren voor het wegwerken van muggen in het huis. Bevestig nu een rubber band op het papier om zo een glad oppervlak te verkrijgen en ook te vangen de muggen. Met een naald, prik enkele gaatjes aan de oppervlakte waardoor het vliegen kunnen naar binnen De volgende ochtend krijgt u het aantal muggen verdronken in de kom te zien.
Wijze voor het wegwerken van muggen in de keuken; Zoals eerder gezegd, drains zijn een van de belangrijkste broedplaatsen van muggen. En het aanrecht vuile water bevat, samen met deeltjes van bedorven voedsel, dus het is als een gevarenzone! Kortom, het betekent dat we moeten blijven het riool schoon, maar technisch die altijd is niet mogelijk en we kunnen niet het bovenstaande vallen te gebruiken voor het wegwerken van muggen in de keuken. Dus de meest eenvoudige oplossing is om plantaardige olie giet rond de gootsteenputje. Muggen zullen niet in staat zijn om broeden op de olieachtige oppervlak. Als u allergisch bent voor plantaardige olie, kan je giet een kopje ammoniak vaststelling van de gootsteen.
Haardroger methode; Föhn is een uniek wapen voor het wegwerken van muggen in uw huis! Schakelaar op de föhn op volle warmte en gebruik de rug van de van de droger aan de muggen in het vacuüm zuigen.
Dit waren enkele van de eenvoudige manieren voor het wegwerken van muggen in uw huis. Je zou ook kunnen hangen gele vliegen papier, maar vliegen papieren zijn zeer giftig. In plaats daarvan volgt de netheid regel en ook de outdoor bollen veranderen natrium lichten ze minder muggen. Al deze manieren zal je zeker helpen bij het wegwerken van muggen in het huis.

No comments:

Post a Comment