Monday 12 September 2011

Hoe Ceramiektegel Cut

Keramische tegels worden gemaakt door het bakken van een mengsel van klei, fijngemalen kwarts, zand en niet-metalen materialen bij een temperatuur 1800 graden Fahrenheit in een oven. Dit proces maakt ze hard en waterbestendig. Hun hardheid wordt een probleem als de behoefte ontstaat om te snijden in de grootte en vorm. U kunt ondernemen de taak van het snijden van keramische tegels netjes, met de hulp van enkele gereedschappen. Hier volgen enkele tips over hoe je keramische tegels snijden.
Hoe Keramische tegels snijden?
Voordat u leren hoe u keramische tegels vloeren te installeren, moet u eerst onder de knie krijgen van hoe om te gaan over het snijden van een keramische tegel. De volgende beschrijving is wat informatie over snijgereedschappen, die u kunnen helpen bij het snijden van keramische tegels.
Gereedschap voor snijden Keramische tegels
Als u niet van plan om keramische tegels te installeren in de nabije of verre toekomst, dan is het beter niet te kopen snijgereedschappen. U kunt informeren over het huren van hen op uw lokale hardware winkel. Aarzel niet om de schaal uit extra geld voor goede snijgereedschappen huren, want instrumenten die kunnen worden gekocht goedkoop, kan niet genoeg snijkracht, om uw doel te snijden keramische tegels dienen. Hieronder volgt een lijst van hulpmiddelen voor het snijden van keramische tegels:; Carbide-Getipt Potlood: Als het aantal tegels te snijden klein is, en de bezuinigingen bent u verplicht uit te voeren zijn recht en makkelijk, hanteren een hardmetalen getipt potlood om de score van de glazen kant van de tegel. Met behulp van een tegel tang is pittig kaken, een nuttig snijgereedschap, de tegel te breken langs de stippellijn. De kaken van de tegel tang maak een draaiende breekt langs de stippellijn. Om een ​​gladde rand heb je een beetje extra werk en geduld te zetten. ; Ceramiektegel Cutter: Een keramische tegel snijder is eenvoudig te bedienen en kan gebruikt worden wanneer u op een veelvoud aantal tegels snijden. Leg een tegel gemarkeerd met een gids lijn, die is getekend met een pen, langs de tegel te worden gescoord. Wees voorzichtig over het vergrendelen van de tegel stevig in de plaats. De score van de geglazuurde oppervlak van tegels langs de lijn door wiel besturingssysteem tegelsnijder's getipt met carbid. Oefen druk uit op de hendel de tegelsnijder is om het te verplaatsen naar beneden. De hefboom brengt de druk op de tegel, die drukkers langs de ingesneden lijn in twee delen. ; Metaalzaag: Een ijzerzaag is handig om een ​​'L' type bezuinigen op de tegel. Een lichtgewicht, voorzien van een blad dat carbide-tanden getipt, is gemakkelijk te gebruiken en duurt langer dan een gewone. Tijdens het uitvoeren van vormige inkeping de 'L' op de tegel, gebruik dan een hardmetalen ijzerzaag te snijden langs de verticale arm van gevormde snijd de 'L'. Uitvoeren van de tweede snede, die kleiner is in de lengte, met behulp van de tegelsnijder. ; Boor: Boormachines of met de hand bediende oefeningen kunnen worden gebruikt om gaten te maken in keramische tegels. Terwijl er door de taaie, geglazuurde deel van de tegel, gebruik van de boormachine op een lage snelheid. ; Carbide Rod Blade: Als u een tegel om een ​​gebogen snede, dan is een hardmetalen zaagblad stang is handig te bereiken gesneden. Teken de vorm op de tegels, en zag de tegel volgens dezelfde hardmetalen staaf blade. ; Ceramiektegel Ideeën
Als u denkt van het installeren van keramische tegels vloeren, decoreren muren met keramische tegel patronen of backsplashes, of het verbeteren van uw keuken ontwerp door te komen met een stuk keukenpapier backsplash ideeën, dan zijn hier enkele van keramische tegel design ideeën die u kunnen helpen:; Muurschilderingen: fabrikanten van keramische tegels kunnen overdragen tekeningen of foto's die door u op keramische tegels. Deze tegels kunnen worden gebruikt om muurschilderingen te maken. ; Portret: Fabrikanten kunnen creëren tegels met foto's, zeefdruk op hen. ; Na het installeren van de keramische tegels van de vloer of backsplash te leggen, moet u keramische tegels trim, om de installatie te voltooien. Breng de lijm aan de achterkant van de tegel en plak het als een postzegel, op de juiste plaats zorgvuldig.
Een taak die de meeste mensen niet van plan in volle, wanneer zij besluiten om keramische tegels te installeren op hun eigen, is het snijden van keramische tegels. Keramische tegels zijn hard, volkomen onpraktisch en ze nemen de vorm op basis van hun wensen, wanneer je ze op maat zagen van uw eis te passen.

No comments:

Post a Comment