Friday 16 September 2011

Hoe de zorg voor Hair Extensions

Haarverlengingen zijn gemaakt van synthetisch haar of natuurlijke mensenhaar. Ze worden gebruikt door vele vrouwen om lengtes toevoegen aan hun sloten of een slecht kapsel verbergen. Haarverlengingen zijn ook bruikbaar in uitproberen vele kapsels en nieuwe looks voor uw persoonlijkheid. Vrouwen denken vaak dat verzorging van hair extensions veel inspanning en onderhoud vergen. Maar, dit is niet het geval wanneer het aankomt op haarverlengingen zorg. Bent u benieuwd over hoe de zorg voor hairextensions? Dit artikel zal proberen om alle de hair extensions verzorgingstips dat je kan gebruiken.
Hair Extensions Care Tips; Hairextensions zijn gevoelig voor schade net zoals onze natuurlijk haar. Het verschil is dat ze niet het herstellen van de schade als natuurlijk groeiende haren kunnen uitvoeren. Het is zeer belangrijk om uw haar wassen en het schoon houden. Haarverlengingen doorweken up de natuurlijke oliën geproduceerd door de hoofdhuid en neiging om geworden vettig. Zij ook vuile geworden na uitoefening, zwemmen, reizen buitenshuis, enz. Daarom, het is uw taak om onnodige beschadiging te voorkomen aan uw mooie haarverlengingen door sommige haarverlengingen zorg. De volgende hair extensions verzorgingstips zal langlevenrisico waarborgen aan uw haarverlengingen leven. ; Voordat wassen uw haar, verwijder eventuele klitten en knopen aanwezig in het haar door borstelen. Behulp een goede kwaliteit shampoo, wassen uw haar in neerwaartse beweging. Je moet geleidelijk aan nat je haar op droog haar te voorkomen dat de zwelling en de knoop raken. Niet kam of haarverlengingen borstel wanneer het nat aangezien dit kan rip out het haar en schade hen.
U dient gebruik te zachte borstel van de uiteinden van het haar. Zachtjes borstel uw haar 2 of 3 keer per dag. Gebruik geen buitensporige klap drogers en krultangen als de hitte kan de levensduur van uw haarextensies verminderen.
Hidratatie is een belangrijk onderdeel van haarextensies zorg. Toepassing leave-in conditioner om uw haar wanneer droog. Moet u toepassen in zeer minder kwantiteit als haarextensies neiging om geworden vettig. U moet gebruiken alleen degenen haarverzorgingsproducten die worden aanbevolen door uw haren stylist voor uw hair extensions.
Als u ter planning een duik, dan zorg ervoor u dekking uw haar met een cap. Niet toestaan ​​uw haar nat in het zwembad water. Chloor en zout water oorzaken het haar uitbreidingen krijgen Tangled en gematteerd up.
Haarverlengingen care ook betrekking dragen haren in een paardenstaart maar alleen als ze werden gemaakt om worden gedragen in een paardenstaart. Many hair extensions uit elkaar vallen wanneer gebonden in een paardenstaart. Leest u best de instructies op het nieuwe extensions waarin dit feit.
Je moet alleen slapen als uw haar volledig droog is. Hair extensions zorg beveelt ook wikkelen je haar samen, of zachtjes koppelverkoop is om klitten en knopen te voorkomen.
Andere verzorging van haarextensies impliceert niet permanenten, kleurstoffen of toepassen andere chemische om uw hair extensions op uw eigen. Moet u raadplegen uw haar stylist voor verrichten dergelijke kapsels en haarkleuring activiteiten. ; Dit tips waren allemaal over hoe zorg voor hair extensions. Volg deze hair extensions verzorgingstips en zie uw hair extensions zo lang als ze zouden moeten. Als u volg deze eenvoudige hair extensions verzorgingstips, zult u niet moet lopen om de salon voor hair extensions zorg. Dit zal helpen bespaart u een hoop geld en tijd. U kunt uitproberen verschillende soorten haarextensies om nieuwe looks en stijlen toevoegen aan uw bubbly self. Een beetje haarverzorging is alles dat nodig om uw prachtproducten haarverlengingen handhaven.

No comments:

Post a Comment