Monday 12 September 2011

Hoe maak je een sprinkler Reparatie van het Systeem

Sprinklersysteem is een fundamentele noodzaak voor het behoud van een glanzende groene gazon. Hoewel er nog andere modellen irrigatie, de meerderheid van de groenvoorziening liefhebbers prefer het installeren van een gazon sprinklerinstallatie in het gazon water. In feite, uniform zijn en regelmatige besproeiing van het gazon gras is gemakkelijker als gevolg van de tussenkomst van sprinklerinstallaties. Met correcte fixatie van gazonsproeiers, u zojuist hebt te schakelen op het systeem om het gazon of tuin irrigeren.
Een sprinklersysteem bestaat uit leidingen, sanitair componenten en regelorganen. De leidingen zijn verbonden met het water de bron door middel van leidingen systeem, terwijl de controllers the openingen en sluitingen van de kleppen voor de watervoorziening volgens de vast schema te reguleren. Vergelijkbaar met een andere tuin gereedschap of machines, kan een sprinklerinstallatie minder efficiënt over een periode van tijd. Inzicht in de basis tips voor sprinkler-systeem te herstellen bespaart zowel tijd en geld in geval van eenvoudige storingen. Laten we een kijkje nemen over hoe je een sprinkler systeem te herstellen.
Hoe maak je een Sprinkler Reparatie van het Systeem
Sprekend over de sprinkler systeem te herstellen, de methode om het apparaat te herstellen, hangt af van het type van de machine, of het is een in-grond sprinkler of slang-end sprinkler. Ook het niveau van de mechanisatie moet worden beschouwd, terwijl vaststelling van de sprinklers. Sommige van deze tuinieren eenheden zijn volledig geautomatiseerd, terwijl anderen zijn semi-automatische van de gebruiker de aandacht voor het bedienen van eenheid. Na korte kennis met een paar eenvoudige tips over de sprinklerinstallatie werkingsmechanisme, kunt u beginnen met het herstel van de eenheid.
Sprinklerkop repair; Een van de meest voorkomende problemen met sprinklerinstallatie is schade aan de sprinkler kop tijdens het maaien van het gazon. Voor sprinkler-head reparatie, graven de grond rond de beschadigde kop en draai de moeren, die het hoofd fasten. Terwijl hij dit doet, behoudt de stijgbuis in de oorspronkelijke positie. Ook voor zorgen dat er geen stof of vuil gras te krijgen in de sprinkler kop, anders kan leiden tot verstopping van de waterstroom. Monteer de nieuwe sprinklerkop en schroef het vast aan de staander. Controleer of de nieuwe sprinklerkop functioneert of niet voordat over het gat.
Sprinkler Riser-repair; In geval is een probleem in de sprinkler riser, het graven van de bodem rondom de sprinkler hoofd en de door het losdraaien van de moeren, die vast te houden te verwijderen. Haal de riser zoveel mogelijk met behulp van een tepel afzuigkap. Voor elk sporen van zware riser, kunt u een tang om ze te verwijderen. En monteer dan de nieuwe stijger in de sprinklerinstallatie. Zorg dat er geen puin enter het systeem, terwijl repairing de sprinkler riser. Bevestig de sproeikop aan de stijgbuis en controleer de werking van de nieuwe buslijn.
Main Line repair; andere mogelijke reden voor sprinklerinstallatie storing is het breken van de hoofdlijn, wat kan gebeuren tijdens gazon beluchten. Voorafgaand aan het afsluiten van de waterbron, onderzoekt het defect locatie in de hoofdleiding. Graven van de bodem in het gebied aan de pijp ook bereiken, zorg er dan op te graven de zijkanten van de buis. Naar aanleiding van deze, rechte snede het beschadigde gedeelte en de positie uitbreiding repair koppeling op de hoofdlijn. Zodra je snijd de pijp en plaats de koppeling, schakelt u het vuil uit de leidingen en van toepassing PVC-blauwe lijm aan de gebroken uiteinden van de buis te sluiten. Laat de lijm gedurende 10-15 minuten en controleer waterlekkage droog door het inschakelen van de hoofdlijn. In het geval dat alles goed gaat, heeft betrekking op de opening.
Is dit een overzicht van hoe sprinklerinstallaties repareren. Na deze eenvoudige methoden, kan je de sprinklers en ga verder met uw normale gazon verzorgingstips. Repareren van sprinklers is heel makkelijk, als je identificeren van het probleem correct. Met het oog op storingen te minimaliseren sprinklerinstallatie, het is altijd beter om regelmatig onderhoud volgens de instructies van de fabrikant uit te voeren. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij de sprinklerinstallatie te reinigen en de eenheid te handhaven op een regelmatige basis.

No comments:

Post a Comment