Tuesday 6 September 2011

Hoe te om een Portiek te bouwen

Een veranda is een onderdeel van een bouwwerk dat is meestal gelegen aan de ingang of poort van het gebouw. Het scheidt de begane grond van het huis van de buitenkant grond. Het is meestal gebouwd op hetzelfde niveau van de woning en past bij de huizen die boven het maaiveld. De veranda kan stappen in de voorkant van het in om te klimmen naar het huis of de klim naar beneden. Als de veranda is gebouwd rond de hele omtrek van het huis, het ziet eruit als een grens die het huis encompasses anders, er zijn veranda's die gebouwd zijn alleen in de voorkant van de ingang deuropening. Als je weet hoe je een veranda te bouwen, kunt u gebouwd volgens uw specificaties en eisen.
Mensen meestal plaats wat meubels op de stoep, zodat de gasten kunnen er zitten of de eigenaar zelf kan zitten op de stoep en geniet van het landschap rond terwijl genieten van hun thee of tijdens het eten ook. Het bouwen van uw eigen veranda geeft u de vrijheid van de planning van de lay-out als je per genegenheid en en verbeter uw interieur.
Hoe maak je een Front Porch Bouw
Benodigde materialen en gereedschappen, 2 X 4 hout planken; Vier hout na de aandelensplitsing; Cement, zand; Kunststof pluggen; Lag bouten, nagels, handzaag; Boor, meetlint, krijt lijn; Hammer, Handschoenen, Shovel, Pen en papier; Procedure Om bouwen van een veranda
Gebruik van handschoenen tijdens de gehele procedure zal blijken te zijn een goed idee, vooral als je de enige persoon doet alle taken. Met behulp van een pen en papier, goed tekenen de lay-out van de veranda op voorhand.
Stap 1: Maak een dorpel plaat door het vaststellen van de druk behandeld timmerhout planken van 2 X 4 voet.
Stap 2: Nu, om de drempel plaat aan de betonlaag onder, boor gaten in de hoeken van de betonnen vloeren, steek pluggen in hen en het gebruik lag bouten beveiligde de vensterbank plaat op het beton.
Stap 3: Om de veranda meer stevige en sterke, voeg een andere laag van de platen over de drempel plaat.
Stap 4: Zet de bovenste laag stevig aan. Richten een stud tegen de muur door het te plaatsen tussen de vastgestelde onderste laag en bovenste laag; regelingen te treffen om deze tijdelijk zijn plaats te houden. Plaats de bovenplaat over deze gebouwd stud en plaats nog een stud naar de andere kant van de bovenplaat te ondersteunen op een geschikte afstand. Leg de andere noppen op dezelfde manier. Markeer de locaties van de noppen met een krijtstreep en meetlint.
Stap 5: Als alle locaties van de noppen zijn gemarkeerd beginnen met het installeren de noppen een voor een en goed het op de bovenste plaat behulp van grote spijkers en een hamer aan te sluiten.
Stap 6: In geval er sprake is van problemen bij het openen van de deur te wijten aan de lagere drempel laag, snijd de onderplaten van de deur met behulp van een elektrisch gereedschap als een handzaag.
U kunt schilderen en versieren de veranda verder volgens uw smaak en behoeften. Bouw stappen als de veranda is te hoog. Dat proces is niet erg moeilijk. De bouw van een veranda rond het hele huis, moet u dezelfde procedure volgt echter, moet je bijna 3 tot 4 keer meer materiaal.
Nu, dat je porch klaar is, kunt u de indeling stoelen of schommels en ontspan terwijl het hebben van uw 's morgens of' s avonds thee. U kunt zelfs plaats enkele kamerplanten rond de veranda, zodat de veranda ziet er zo goed als u frisse lucht in te ademen krijgen versierd. Sommige mensen liever toe te voegen jaloezieën of schermen tussen de noppen. These gescreend portieken zijn goed als je de regen of de zon te vermijden. Als u een zeer jonge kinderen, dan is het beter om hekken of grills worden geïnstalleerd. Hoop dat u een idee over hoe je een poort, van de bovenstaande stappen build te krijgen.

No comments:

Post a Comment