Sunday 4 September 2011

Hoe te vertellen als een Shy Guy Zoals Jij

Iedere vrouw wordt geboren met de romantische noties van de de man als de achtervolger en zij, het object van zijn attractie (gerelateerd aan enkele ridder en prinses spul). En dus je gevonden dat perfect ridder ... oeps .. man voor jou en toch helaas, hij net niet dat de betrokken lijkt in jou en in feite, vermijdt u! Bovendien is hij eigenlijk meer vriendschappelijk met je beste vriendin dan jij. Toch, je vindt hem staren dromerig naar je zo vaak en dan te kijken weg als je op te vangen hem naar je te kijken. Nou, ik weet hoe frustrerend dat is, maar het is eigenlijk goed, want je droom man toevallig behoren tot de vrij grote populatie van verlegen (goed uitziende) jongens. Dit betekent, dat de man zich aangetrokken voelt tot u of waarschijnlijk heeft de hots voor u, maar is gewoon niet in staat om de juiste beweging te maken. Dus wat doe je over de klassieke man nastreven vrouw deel?
Er zijn weliswaar enkele mannen die van nature agressief (dat is gewoon een leukere manier van zeggen flirterige), hetgeen betekent dat niet alleen u maar de gehele wereld lijkt te weten, dat hij hals over kop gevallen voor jou. In tegenstelling tot dat er deze schuwe jongens die lijken te wachten op een eeuwigheid, om nog even met je praten. Nou, omdat hij niet zal vertellen u zichzelf en kan je niet echt te wachten voor dagen, maanden of zelfs jaren (whew!) voor hem om uit zijn schelp, hoe weet je of de man daadwerkelijk van je houdt? Of liever hoe om te vertellen wanneer een Shy Guy jou leuk vindt? Nou, hier enkele vertellen verhaal tekenen die u kunt letten, dat vertelt dat de man volledig wordt geslagen door jou.
Hoe te vertellen als een Guy Zoals Jij
Controleer de Body Language: Als de man is gevallen voor u, dan zijn lichaamstaal zou zeker laten zien. U zult hem zittend en staand dicht bij u en de meeste tijden leunend naar u. Een echte test om uit te vinden of hij geïnteresseerd is, zodat deze licht tegen zijn arm, terwijl met een gesprek. Als hij onthutst en gaat zelfs zover wegrijden zijn arm, niet misinterpreteren hem. Sterker nog, hij schrok gewoon omdat de kleinste aanraking van je een grote reactie veroorzaakt. Sommige van de jongens zelfs blozen als ze rond de meisje ze willen.
The Look: Kijk uit voor die blik, kan dat verraden de kalme buitenkant van een verlegen jongen. Vergeet niet dat alle vegen-look, zijn ogen kijken naar je van kop tot teen, gevolgd door zijn ogen slepende op de jouwe. Het is echter waarschijnlijk dat, zelfs indien een Shy Guy doet oogcontact maken, hij niet in staat zal zijn die vast te houden voor een lange en slechts kort weg. Is dit tijdelijk natuurlijk zoals je kunt hem vinden kijken naar u heel vaak.
Bewust zijn van de Touching: De meeste van de tijd als een man is geïnteresseerd in u, dat hij op subtiele wijze zou u raken door ofwel legde zijn hand op je arm als hij lacht of niet bewegen zijn benen, als het gebeurt om aan te raken jouwe of hij kan knuffelen u voor kleine dingen.
Nervositeit: Kijk uit voor nerveus gelach, zweethanden diep adem en friemelen tekenen van attractie. Hoewel de meeste van de keren dat hij kan zeer goed met anderen praten, kan je hem bij verlies van de woorden om je heen.
Interesse te tonen in de dingen die je graag:. Een zeker teken dat hij je leuk vindt is, toen hij plotseling geïnteresseerd in de dingen die je, zoals zoals muziek of sport begint (Helaas dit geldt niet aan winkelmandje).
Iets onverwachts doet: Als je opeens tegen het lijf loopt de man op de plaats waar je regelmatig, dan kunt u de man te vertellen echt van je houdt. Dan zijn alle van een plotselinge zijn gezicht gaat rood en een plotselinge hi kan u vertellen, dat hij is mensen over uw schema te vragen of hij is aandacht te besteden aan waar je naartoe gaat en op welk tijdstip.
Vergeet niet, dat zelfs de meest verlegen van mannen zullen vallen voor jou, als je dingen makkelijk voor hem en vriendelijk te zijn. Na alles wat hij is uw perfecte man, het is gewoon dat ook hij is verlegen om het feit te erkennen.

No comments:

Post a Comment