Friday 16 September 2011

House Paint Kleur Combinaties

De bouw van een nieuwe woning? Of gewoon verbouwing om het te geven een andere look? Zo ja, het allereerste wat dat zou kunnen komen om je geest is verf kleur combinaties. Er zijn kleurkaarten en computer software die u kan helpen te beslissen over de exacte kleur combinatie voor uw huis. Nu, terwijl de beslissing het huis kleurencombinatie, moet je verdelen het huis schilderen in twee delen nl.., Exterieur verf kleurenschema's en het interieur verf kleurenschema's. Hier zijn enkele van het huis te schilderen kleurencombinaties die uw taak van het schilderen van uw huis met de juiste verf zal verlichten. Lees meer over huis te schilderen en interieur kleuren schilderen.
Buitenkant huis te schilderen kleur ideeën; Groene kleur voor de buitenkant muren kan zien er geweldig uit en voeg een levendige uitstraling aan uw huis. U kunt de verf het huis met schakeringen van groen als geel of fles groene ook. Er is een breed scala van groene tinten in het kleurenpalet, dat beschikbaar is op het internet. Blue is een andere buitenmuur kleur die veredeld en speelse bui geeft aan het huis uiterlijk. U kunt combineren kleuren geel en wit samen met de blauwe muren. Dan komt roze kleur, die is vrouwelijk, maar ziet er cool op de buitenmuren. Sommige mensen gewoon haten roze op de buitenmuren, maar mensen die graag deze kleur, know hoe dramatisch de roze kleur kijkt op de buitenmuren. Koraal gekleurde huizen ook leiden tot een vrouwelijke look aan het huis. Verschoven van deze koele kleuren, kunnen we een zonnige en warme gevoel met geel en goudgeel gekleurde huisjes. Bakstenen muren kijken gewoon te goed en aanvulling op de gele muren. Nadat zij de basiskleur van de buitenmuren, is het tijd om de totale kleurenschema van het huis te beslissen. Er zijn vier soorten van kleur regelingen die u kunt overwegen tijdens het schilderen uw huis. Lees meer op de homepage van schildertechnieken.
Deze kleuren zijn als volgt:
Monochromatische Kleurenschema's; In dit kleurenschema, moet je slechts een kleur te gebruiken om uw huis te schilderen. Dit type kleurenschema biedt een verfijnde look, samen met een subtiele verschijning.
Complementaire kleur regelingen; in de complementaire kleuren, moet je kleuren die tegenover in de kleurencirkel in dienst. Als je acht het kleurenwiel zorgvuldig, contrast kleuren aan de andere kant van elkaar. Dit geeft een levendige uitstraling aan het huis.
Triadische Kleurenschema's, in dit soort kleurenschema, kunt u gebruik maken van de kleuren die op gelijke afstand van elkaar, in het kleurenwiel. Triadische kleurenschema, gives een levendige en verfijnde kijken naar het huis.
Aangrenzende Color Schemes; Degenen kleuren die naast elkaar in de kleurenschijf worden gebruikt voor schilderen het huis. Deze regeling is een beetje moeilijk om succesvol te implementeren.
Interieur huis verf kleur Ideeën; Laten we nu bespreken een aantal van de beste interieur huis verf kleur combinaties. Voor het aanbrengen, moet u beslissen de decoratie thema van de bijzondere kamer die u schilderen. Dit zal ook helpen bij het kiezen van de kleur voor muren van de ruimte. Bovendien, de vloer ontwerpen en inrichten ideeën ook van invloed zijn het kleurenschema. Meubels, tapijt en tapijt zijn andere dingen die de stijl van de ruimte-invloed. Een recht kleurenschema kan een perfecte sfeer voor uw kamers. Een kleur wiel kan worden gebruikt om kleuren te kiezen voor de binnenmuren van het huis. Lees meer op de volgende:
Huis Schilderen Voorbereiding; interieurkleur Verven en Ideeën; Buitenaanzicht Paint Combinaties; Dit is alles over het huis verf kleur combinaties. Er zijn honderden prachtige huis te schilderen kleurencombinaties beschikbaar in de markt, maar het is niet noodzakelijk dat je door hen. Kies kleuren volgens uw smaak en stemmingen, na alles, het is uw huis en u kunt het verf op basis van uw keuze. Hoewel de keuze van de kleuren, vergeet dan niet om jezelf te zijn, omdat uw huis weerspiegelt wie je bent en je zal zeker niet wilt dat een verkeerde indruk daar. Kom op, verf je huis met de kleuren van geluk en vreugde!

No comments:

Post a Comment