Tuesday 20 September 2011

Hout Meubel Care

De keuze van de meubels in uw huis spreekt boekdelen over uw persoonlijke stijl verklaring. Niets kan het uiterlijk van het interieur ontwerpen van uw huis een leuk stuk hout meubilair. Ben jij een trotse eigenaar van dergelijke meubelen, je moet een bijzondere inspanning te nemen voor de houten meubilair zorg, want zonder dat het meubilair beschadigd raakt en zal haar schoonheid te verliezen. Meestal, krijgt houten meubels beschadigd door de elementen en ook door verkeerde reinigingsmethoden.
Hoe te Houten meubels te beschermen tegen schade?
Bij blootstelling aan zonlicht, de ultraviolette straling van de zon veroorzaakt ernstige schade aan de houten meubelen. Daarom moet je je houten meubels te houden in de kamer uit de buurt van direct zonlicht. Wanneer de intensiteit van de zonnestralen hoog is, bedekken de ramen met de juiste raamdecoratie, zodat zonlicht kan niet in de kamer. Overmatige vochtigheid is niet geschikt voor houten meubels als ze de neiging om op te zwellen en de vorm van het hout te verwennen. Indien de luchtvochtigheid laag is, dan veroorzaakt barsten en scheuren op het houtoppervlak. So de vochtigheid van de kamer moet constant worden gehouden met de hulp van luchtbevochtigers in de winter en airco in de zomers.
Gemorste vloeistof kan leiden tot aanzienlijke schade aan de houten meubelen. Zodra alle gemorste vloeistof optreden op de houten meubelen, moet u genieten van het met een schone zachte katoenen doek. Wrijf niet in de doek, aangezien de spill verspreid over een groter oppervlak. Wanneer u een bloemenvaas, drank glas of bekers te houden op het hout meubelen, zet dan een coaster hieronder zodat de lekkage niet het hout te verwennen. Hoge temperatuur is ook niet geschikt voor houten meubelen. Daarom beschermende pads moeten worden geplaatst op houten meubelen voordat je er hete gebruiksvoorwerpen, kooktoestellen, enz., op hen.
Goede reiniging van houten meubels
Een integraal onderdeel van houten meubels zorg is het gebruik van de juiste reinigingstechnieken en de juiste schoonmaakmiddelen. Voor de toepassing van de reguliere afstoffen van de houten meubilair, gebruik dan een zachte, schone katoenen doek. Wrijf het bestrooien doek in dezelfde richting als die van de houtnerf, en ook de bewegingen in een ovaal patroon. Tijdens afstoffen, als u vindt dat uw doek wordt erg vies is, vervang het met een andere schone doek. Gebruik een verf kwast met natuurlijke haren om schoon te maken de hoeken en houtsnijwerk van de houten meubelen effectief. Gebruik nooit plumeaus als ze niet grondig reinigen van de stof van het oppervlak. Gebruik geen water om schoon te maken het stof van het hout als het water krijgt geabsorbeerd op het hout en schade veroorzaken aan. Indien nodig, gebruik dan een vochtige doek te wrijven het stof af.
Wanneer u de schoonmaak producten voor houten meubels kiezen, doen dat zeer zorgvuldig. U moet polish uw houten meubelen met meubilair oliën regelmatig aan hun glanzende look te behouden. Meubelen oliën die bevat lijnzaad olie moet niet herhaaldelijk worden gebruikt als ze de neiging om het hout donkerder te maken. Een van de gemeenschappelijke ingrediënt van de meeste van het meubilair sprays is siliconenolie. Dergelijke producten moet worden vermeden omdat het maakt het hout oppervlak zodat glanzend dat het overspuiten van het hout zal moeilijk worden in de toekomst. U kunt een zelfgemaakte meubels polish door een of een deel van citroen olie met 3 delen olijfolie, en toe te passen op het hout meubels regelmatig. Niet vaak veranderen de schoonmaak-producten. Zelfs het type van de Poolse u op het hout moet in overeenstemming zijn.
Zorg voor Hout Meubel
Vlekken van water op de houten tafel is een gemeenschappelijk optreden. Om zich te ontdoen van dergelijke merken, kunt u wat mayonaise op het hout met behulp van katoenen doek. Wanneer sommige kaarsvet druppelt op het oppervlak van het hout, moet worden toegestaan ​​om af te koelen en hard zet. Zet dan een ijsblokje op het voor een paar minuten. Then Schraap de brosse was met de hulp van een spatel. Na die van toepassing zijn sommige Poolse op het getroffen gebied. Houd alle houten meubelen uit de buurt van open haarden, radiatoren, etc., omdat de warmte droogt het hout.
Je moet heel voorzichtig zijn, terwijl het verplaatsen van meubilair van de ene plek in het huis naar het andere. Niet te duwen of te trekken van de meubels als het kan schade veroorzaken aan de poten van het meubilair als gevolg van te benadrukken. Til het meubilair van hun benen en niet door hun top, en verplaats ze. Probeer niet om deze taak alleen doen als ze zijn zwaar. Als je moet meubels uit de ene plek naar de andere, plaats ze vervolgens aan de bovenkant of rug en niet op zijn poten. Voor het doel van het opslaan van houten meubilair, moet u kiezen voor een koele, droge plaats waar de mogelijkheid van een verandering in de luchtvochtigheid is minimaal. En ten slotte, moeten antieke meubelen worden behandeld en gereinigd met nog meer zorg.
Het verzorgen van houten meubilair is niet een moeilijke taak. Je moet echter wel aan de richtlijnen voor houten meubilair zorg te volgen grondig, zodat ze kunnen worden gebruikt voor vele jaren.

No comments:

Post a Comment