Friday 16 September 2011

How naar Hair Dye verwijderen

How naar Hair Dye verwijderen uit uw haar, soms kan het gebeuren dat je je haar geverfd en je bent niet blij met deze nieuwe haarkleurmiddelen. In het geval, je haarkleur is lichter dan de originele kleur van je haar, volg de stappen hieronder gegeven; Stap 1; Als u have je haar geverfd bij een professionele kapsalon, moet u vragen dezelfde professionele om uw probleem op te lossen. Anders, als je dit hebt gedaan het haar thuis sterven, moet u dit zelf op te lossen. ; Stap 2; Als je nieuwe haarkleur is lichter dan het origineel, moet je kleur je haar weer met een donkerdere tint.; Stap 3; Veel een keer, als je de semi-permanente haarkleuring gebruikt, kan uw haarkleur vervagen. In dit geval, regelmatig wassen van je haar kan helpen om de haren kleurstof vormen je haar.
How naar Hair Dye van Skin verwijderen; Vlekken van haarkleurmiddelen zijn waargenomen op de handen, wanneer u uw haar of van iemand anders geverfd. Soms haarkleurmiddelen wordt per ongeluk toegepast op uw gezicht terwijl een haarkleuring. De volgende tips zullen u vraag hoe haarverf te verwijderen uit gezicht. Haarkleurmiddelen verwijdering wordt uitgevoerd met de volgende stappen;; Methode 1; Neem een ​​doek en dompel het in de sector melk en schoon het deel van de schil, van waaruit de kleurstof vlekken worden verwijderd.; Methode 2; White tandpasta is een andere optie om de huid schoon te maken. Moet echter niet worden gebruikt, als uw huid gevoelig is. Gel tandpasta mag niet gebruikt worden om de haarverf te verwijderen uit de huid;. Methode 3; Anti-bacteriële zeep kunnen helpen om de kleurstof vlekken te verwijderen uit uw huid. Is het belangrijk om je huid nadat u uw huid met zeep wassen hydrateren.; Methode 4, baby-olie wordt gebruikt om de haarkleurmiddelen verwijderen van de huid, maar moet worden overgelaten aan de huid 's nachts.
How to Hair Dye van kleding weg te nemen; Het antwoord op de query hoe haarverf vlekken uit kleding wordt hieronder gegeven te verwijderen.; Methode 1; Voor weefsels zoals katoen of linnen, gebruik minerale geest, alcohol of terpentine en dep de vlek met een witte doek. Spoel de kleding in koud water met wat afwasmiddel gemengd in het water. Wanneer de kleren nat zijn, van toepassing terpentijn en wrijf het in met een doek. Na de vlekken te wrijven, wassen kleren in een wasmachine.; Methode 2; Waterstofperoxide wordt gebruikt om de haarkleurmiddelen uit synthetische stoffen. Was eerst de kleren met afwasmiddel en volg de procedure zoals vermeld in de bovengenoemde methode.
How naar Hair Dye uit het tapijt te verwijderen; Het is frustrerend dat je tapijt bevuild met haarverf vlekken. Hieronder staan ​​de stappen die worden hieronder gegeven;; Stap 1; In 2 kopjes warm water, meng witte azijn en twee eetlepels vloeibare handzeep vaatwasmiddel. ; Stap 2; Met de hulp van een witte doek, dep de vlek op het tapijt met het mengsel dat wordt bereid in de stap 1.; Stap 3; De volgende stap is om blot het tapijt vlekken met water en alcohol. In geval is de haarverf op het tapijt niet los, dan kunt u twee theelepels van ammoniak gebruiken, samen met het reinigen van de haarverf te verwijderen.
How to Hair Dye van Counter Tops te verwijderen; De volgende zijn de stappen om haarkleurmiddelen vlekken te verwijderen van de teller toppen;; Stap 1; Meng zuiveringszout in water tot een pasta. Verspreid deze pasta op de gekleurde gebied van het aanrecht. Schrob niet over de pasta, want het is hard en kunnen krassen veroorzaken op het oppervlak van het aanrecht.; Stap 2; Laat de pasta onaangeroerd totdat het droog is. Met de hulp van een natte spons, reinig deze gedroogde pasta.
Dit zijn enkele van de manieren die beantwoorden je vragen omtrent over hoe haarkleurmiddelen te verwijderen.

No comments:

Post a Comment