Sunday 25 September 2011

Juridische scheiding Vs. Echtscheiding

Eenvoudigweg de, het verschil tussen een juridische scheiding en een echtscheiding is dat een echtscheiding een huwelijk eindigt, terwijl de juridische scheiding niet. Een juridische scheiding kan een aantal koel-off tijd voor de gekwelde paar en geeft hen een kans om hun relatie met elkaar te verzoenen. En als het werk goed uit tussen het paar later, kan de scheiding worden beëindigd en kan het echtpaar hun huwelijk voort te zetten. Een echtscheiding aan de andere kant brengt een vaste full-stop naar het huwelijk. Er zijn nog enkele verschillen tussen een juridische scheiding en een echtscheiding. Laten we praten over 'scheiding vs echtscheiding' in detail.
Juridische scheiding, de meeste mensen misschien niet weten dat de wet geeft u verschillende mogelijkheden om uw relatie met elkaar te verzoenen. Terwijl een echtscheiding is vrij simpel en de meeste mensen weten over de juridische gevolgen die volgen, laat ik eerst een iets zachter alternatief voor echtscheiding uit te leggen - een juridische scheiding. Het is iets een paar zou willen om over na te denken voordat het indienen voor een echtscheiding.
Soorten van scheiding; Soms een paar denkt dat ze een echtscheiding nodig hebben, wanneer eigenlijk wat ze nodig hebben is een time-out. De druk tussen twee getrouwde mensen kunnen soms worden verlicht door gewoon weg te blijven van elkaar.
Proef uit elkaar: hier het paar woont elkaar om de spanningen tussen hen afkoelen. Vaak is er gewoon een gevecht tussen het paar, of een botsing van ego's. In een dergelijk geval, een proces scheiding houdt ze uit elkaar voor een tijdje en geeft hen de kans om te beseffen dat ze niet kunnen leven zonder elkaar en dat echtscheiding is te extreem een ​​stap.
Living Apart: Een situatie waarin de echtgenoten niet meer verblijven in dezelfde woning. De wettelijke regels voor een dergelijke regeling verschilt van staat tot staat. Als het paar weten dat ze zeker niet weer bij elkaar, in sommige staten, the regels vermogensbezit en geaccumuleerde schulden change dat wil zeggen, afhankelijk van de regels in elke staat, de activa / schulden aangegaan door een echtgenoot kan de eigenschap van dat zijn persoon alleen of een gezamenlijke eigendom.
Permanente scheiding: Een situatie toen een paar is zeker van splitsing. In de meeste staten, alle activa en schulden aangegaan door beide echtgenoten is hun eigen verantwoordelijkheid, behalve in bepaalde gevallen, wanneer ze zijn gemaakt voor het behoud van hun echtelijke woning of hun kinderen.
Juridische scheiding: Juridische scheiding is erg veel op een echtscheiding. De rechtbank zich over verschillende kwesties, zoals boedelscheiding, gescheiden onderhoud, voogdij en omgangsrecht, maar eindigt niet het huwelijk. Een echtscheiding kan hij de volgende stap zijn, maar een juridische scheiding geeft in ieder geval het paar een kans om hun huwelijk voort te zetten.
Juridische scheiding vs Echtscheiding; Nu we weten wat een juridische scheiding, laat ons begrijpen van de voor-en nadelen van de scheiding vs echtscheiding. , In een juridische scheiding, een dekking van de ziektekostenverzekering wordt niet onderbroken. Een echtscheiding eindigt de dekking van de ziektekostenverzekering van een echtgenoot en zijn ze gedwongen om een ​​hogere premie van de verzekering te behouden betalen. ; Een juridische scheiding eindigt niet een huwelijk in de ogen van de wet. Dus na 10 jaar huwelijk, de echtgenoot van toepassing is voor bepaalde sociale uitkeringen, en ook hier een juridische scheiding vruchtbaar is. ; Een scheiding is ook een beschouwd als een 'zachtere' optie te scheiden. Een echtscheiding wordt gezien als een meer extreme stap en kan niet worden genomen door verschillende paren voor religieuze en persoonlijke redenen. ; Een juridische scheiding kan nog eindigen in een echtscheiding, maar het geeft het huwelijk een kans, en het echtpaar om samen terug te krijgen. ; Het enige nadeel van een juridische scheiding is dat bigamie is niet toegestaan ​​in de Verenigde Staten, en dus een partner in een juridisch gescheiden huwelijk kan niet iemand anders te trouwen. ; Dus dit was alles over scheiding vs echtscheiding. Scheiding of echtscheiding, hetzij manier waarop het is nogal een extreme stap en laat een spoor van gebroken harten. Men hoeft niet altijd zo'n strenge beslissing. Soms is alles wat u nodig heeft is wat het huwelijk counseling, onderlinge communicatie of een lichte persoonlijkheidsstoornis correctie. Is dat te veel om te geven voor de persoon die je liefde?

No comments:

Post a Comment