Thursday 15 September 2011

Lepelplant Plant Care

Botanisch bekend als Spathiphyllum, de elegantie, dat een vrede lelie plant draagt ​​het, oorzaken mensen om het begrijpen als een moeilijke plant om te groeien en te verzorgen. Dat is de reden waarom de meeste mensen angstig worden over hoe de zorg voor een vrede lelie plant? Echter, in tegenstelling tot dit geloof van de meeste mensen, kan deze plant handhaven van een gezonde groei als de juiste klimatologische eisen zijn opgenomen en consistent zorg wordt genomen het hele jaar door. Een belangrijk punt in een voor de vrede lily het verzorgen van planten is dat, de plant geen winter rest require zoals de meeste planten doen. Dit elegante plant is aanbeden voor haar overvloedige glanzend, donkergroene gebladerte. Het is ook gewaardeerd voor de manier waarop zij zich tooit met witte bloem stengels. Het wijdverbreide gebruik van een vrede lelie plant voor huis interieur is te wijten aan uitzonderlijke van de plant aanpassingsvermogen aan omstandigheden met weinig licht en lucht reinigen kwaliteiten.
Hoe kan ik zorgen voor een Lepelplant Plant?
De vrede lelie plant mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht, anders kan hij zijn blad verbranden. Een indicatie van 'meer dan noodzakelijk "is de plant ontvangen zonlicht, is de geelverkleuring van de bladeren. Zo ja is het tijd om de plant te verplaatsen naar een minder verlichte ruimte. Indirect zonlicht kunnen worden geleverd met behulp van een doorzichtig gordijn. Echter, plaatsen die ontvangen een middelhoog tot laag blootstelling aan licht zijn geschikt voor de groei ervan. Voor betere resultaten, kunt u de plant te houden op een afstand van 5 tot 8 meter van een raam.
Na een lichte, water is de volgende eis voor een vrede lelie plant zorg. Spathiphyllum is een dorstige plant en dus het vereist water in zware hoeveelheden tegenstelling tot de meeste andere planten. Het heeft echter ook voor worden gezorgd dat de plant voldoende tijd krijgt om te drogen in tussen haar 'watering sessies'. Als je de plant bladeren hangend of verwelking, dan is het een duidelijke indicatie dat het water nodig en dat ook onmiddellijk. Het is een goede gewoonte als je kunt nauwlettend in de gaten te houden als hoe lang na het gieten, de bladeren beginnen hangend. Deze manier kunt u het water de plant een dag vóór de verwelking begint. Laat de bladeren up droop een ernstige mate, als het kan de lelie plant schaden.
Een vrede lelie houseplant zorg omvat het verstrekken van adequate hoeveelheid vocht voor de plant. Vochtigheid helpt de plant te blijven fris en mooi en gezond uitziet. De plant kan bevochtigde een paar keer in een week door verneveling de bladeren met zacht water. U kunt de plant ook te houden op een dienblad van kiezelstenen, omdat dit ook helpt om haar welzijn. Beslaan de vrede lelie plant regelmatig, voorkomt bruinkleuring van de bladeren, maar ook aantasting door spintmijten.
Het is raadzaam om de pot van de vrede te veranderen lelies elk voorjaar totdat het past in een 8 - 10 inch pan. Wortels van de plant vult meestal de pot in ongeveer een jaar en hoeft niet een pot groter dan 10 centimeter. Regelmatige bemesting is een andere essentiële factor voor vrede lelie plant zorg. Het doet goed voor de gezondheid van de plant als het gevoed eenmaal per maand veren en zomers, met elke standaard houseplant kunstmest. Bemesting de plant een keer per maand of zo, helpt het maken van up voor de uitputting van de bodem die zich heeft voorgedaan in de tijd. Echter altijd voorzichtig te zijn over de aanbevolen dosering van de meststof.
Naarmate het vredesproces lelie plant bladeren hebben een brede oppervlakte, kan ze regelmatig worden schoongemaakt met een vochtige spons om overtollig stof en vuil te verwijderen. Als er een incidentele besmetting door bepaalde insecten, de plant dan te behandelen door het sproeien van insecticide zeep of wrijven met alcohol.
A vrede lelie plant draagt ​​bij aan de schoonheid van uw huis interieur met zijn opvallende bladeren en bewonderenswaardig mooie bloesems. Niet alleen dit, er zijn andere geweldige voordelen die je kunt genieten wanneer u alle benodigde maatregelen een vrede lelie installatie zorgen.
Zoals eerder vermeld, is deze plant ook bekend om zijn uitstekende luchtzuiverende eigenschappen. De Clean Air Onderzoek uitgevoerd door de NASA is gebleken dat Spathiphyllum is genoteerd in de top tien planten uitgerust met air-cleaning kwaliteiten. Sommige soorten zijn bekend formaldehyde, benzeen en koolmonoxide uit de lucht. Het is ook effectief in het elimineren van ammoniak, aceton, ethyl-en methylalcohol, ethylacetaat, trichlorothylene and xyleen uit de omgeving. Dus, haal huis een vrede lelie, neem een ​​goede verzorging van en laat het de zorg voor jou!

No comments:

Post a Comment