Friday 9 September 2011

Leuke kapsels voor lang haar

Ongeacht hoeveel veranderingen plaatsvinden in kapsels en kapsel, lang haar is altijd prachtig en glamoureus. Of slanke en rechte, of weelderig golvend of krullend zullen lange kapsels nooit uit gaan mode. Met het groeiende aantal leuke kapsels voor lang haar beschikbaar is, is nog steeds een Preffered kapsel voor miljoen vrouwen op zoek naar een echt vrouwelijk kapsel. Rechts van de eenvoudige paardenstaart en mooie vlechten tot trendy lagen en losse krullen, lang haar ziet er altijd elegant en klassiek.
Leuke kapsels voor lang haar
De eenvoudigste, maar toch de mooiste kapsel voor lang haar is misschien wel de paardenstaart. Ondanks dat het nogal een oude kapsel, kan het er geweldig uitzien indien ze goed gemaakt. U kunt verzamelen uw haar in een paardenstaart geplaatst hoog op de achterkant van je hoofd of aan de achterkant van de nek. Indien geplaatst op de top van het hoofd met paar haarlokken links op de voorkant en zijkanten, kan het er echt schattig. Selecteer een trendy staart houder om je haar goed en sport je lang haar trots te houden. Elastische banden of Scrunchies zijn perfect voor het houden van uw paardenstaart in de plaats. Paardenstaart en vlechten zijn enkele van de leuke kapsels voor lang blond haar. Zij hebben ook goed werk op krullend haar.
Braid kapsels zijn misschien wel een van de oudste kapsels nog steeds worden beoefend. Er zijn vele haarvlechtkunst stijlen die geëvolueerd zijn om je lange haar een nette en schone look. Zowel vlecht-en paardenstaart zijn schattig kapsel voor lang golvend haar, omdat ze helpen om de onhandelbare krullen en golven te controleren. De exotische Franse vlecht is perfect voor het geven van een klassieke en prachtige uitstraling aan uw haar. Anders kan je pin de pony op de bovenkant van je hoofd en een deel de voorkant vlechten van je haar, zodat ze een vrije val kunnen aan de zijkanten. Deze look is name ideaal voor formele gelegenheden. Voor een casual look, neem twee secties van haarlokken aan de zijkanten en plaats ze op de achterkant van het hoofd met een kristal speld, of maak een klein staartje met de haren op de bovenkant en zijkanten, waardoor het resterende haar losjes.
Gelaagde kapsels kijken vooral mooi op lang haar. Maar niet te veel lagen aan de achterkant. Deze schattige kapsels voor lange gelaagde haar altijd plaats meer lagen aan de voorzijde en niet op de rug. Geschikte lowlights en hoogtepunten kan verder aantrekkelijker gelaagde haar. Anders kunt u terecht voor een aantal leuke krullende kapsels voor lang haar. Losse krullen vrije krullen perfect opsteekkapsel voor lang haar, waarin een vleugje glamour en stijl kunt toevoegen aan uw persoonlijkheid.
Long Hair Care Tips
Vergeleken met kort haar, lang haar moet u altijd aanvullende haarverzorging en bescherming. Trimmen op gezette tijden is van vitaal belang voor het minimaliseren van schade zoals haarbreuk en gespleten uiteinden. Ook kiezen voor de juiste type haarverzorging producten zoals shampoos, conditioners, haargel en sprays, enz. Als u stijltangen met behulp van voor het verkrijgen van strakke en rechte haren, vergeet het niet overdrijven. Op de lange termijn, kan overmatig gebruik van stijltangen resultaat in haar breuk en dunner worden van het haar schachten. Hydratatie is de sleutel tot gezond en zijdezacht haar en als je haar is krullend, dan zal vereisen meer hydratatie dan andere haartypen. Hete olie behandeling is de eenvoudigste manier om haar goed gehydrateerd en gehydrateerd te houden.
Voor zover de keuze van kapsels betreft, moet u een aantal factoren te overwegen als vorm van je gezicht, haartype, volume en dichtheid van het haar, huidskleur, evenals uw persoonlijkheid en levensstijl. Haarkleuring is een andere effectieve manier om elk type kapsel modieus en aantrekkelijk te maken. So, experimenteren met een paar hele coole kapsels, samen met haarkleuring met goed geplaatste lowlights en highlights te creëren wat echt leuke kapsels voor lang haar.

No comments:

Post a Comment