Thursday 22 September 2011

Lifting Straps - Hoe te gebruiken

Zware gewichtheffen oefeningen zoals dode liften, haalt zijn schouders op, kabel-rijen enz. vereisen een zeer krachtige grip. Deze gewichtsbesparende tillen oefeningen te betrekken tillen van een halter met gewogen objecten aan beide uiteinden. Normaal gesproken, een persoon tilt de bar door aangrijpend zijn handen rond de bar. Het is gebruikelijk dat de gewichtheffers tot stof talk of een harsachtige materialen op hun hand voordat u probeert om gewicht te heffen. De toepassing van dergelijke materialen, is het verbeteren van de grip op de bar. Zo kan een goede grip speelt een zeer belangrijke rol in gewicht opleiding. Als de grip is niet goed, kan uw vermogen om de gewenste hoeveelheid gewicht te heffen vermindert drastisch. Dit is waar gewichtheffen pols bandjes komen in beeld.
Lifting Straps - Waarom gebruiken
Zoals eerder vermeld, lussen versterken je grip en geven u de maximale kracht om de gewichten op te heffen. Using hijsbanden, kunt u gemakkelijk een lift van een gewenste hoeveelheid van het gewicht. Verdeelstroppen helpen bij een betere benutting van de spierkracht. Sommige mensen denken dat het gewicht hijsbanden de grip kracht verminderen en onderarm spieren. Maar dit is niet waar. Dit effect is verwaarloosbaar als je rekening te houden met hun rol in de versterking van de totale spiermassa en werken lat en de rug. Bovendien, eenvoudige oefeningen onderarm in je dagelijkse leven kan u helpen bij verbetering van uw grip en het werk van uw onderarmen. Dit zal bovendien de mogelijke negatieve effect van gewichtheffen bandjes. Daarnaast maken zij ook voorkomen dat elke mogelijkheid van verwondingen ten gevolge van onjuiste grip. Als je eenmaal in het bezit komen van hoe hijsbanden te gebruiken, ze maken uw uitoefenen zeer comfortabel en effectief. U kunt ook gewatteerd hijsbanden die voornamelijk zijn ontworpen voor extra comfort.
Lifting Straps - Hoe te gebruiken
Gewichtheffen bandjes zijn in principe een strook van zeer sterke stof, zoals katoen, nylon, leer of suède. These lift riemen hebben een lus aan het ene uiteinde, waardoor je je hand. Hier is een stap voor stap instructie set over het gebruik van hijsbanden. ; Eerste, leg je hand door de lus aan het eind van de lange verdeelstrop. ; Nu, trek de staart van de band en draai het rond je pols. ; Greep Wikkel deze staart rond de bar of van het gewicht die u wenst op te heffen. Echter, zorg ervoor dat je elkaar niet overlappen, noch in een knoop. ; Nu houd deze verpakt staart, samen met de bar of het handvat van het gewicht die u wenst op te heffen. Slotje je handen in een ijzeren greep rond deze bar. ; Voer het gewicht tillen workout of rugschool, zoals je normaal zou doen. ; Ofschoon de het gewicht naar beneden, laat je grip van rond de bar, zal de staart uitpakken op zijn eigen. ; Dit was alles over hijsbanden, hoe ze te gebruiken. Als je een beginner bent, kunt u beter gebruik hijsbanden onder begeleiding van uw sportschool instructeur. Hij zal precies instrueren over het gebruik van hijsbanden voor hun maximale efficiëntie. U kunt dan op uw eigen praktijk en genieten van de talloze voordelen van hijsbanden. U kunt kopen hijsbanden vanaf elke sportartikelen winkel of je kunt zelfs ze online kunnen bestellen. Ze kosten ongeveer 15-20 dollar en zijn echt hun waarde.

No comments:

Post a Comment