Saturday 10 September 2011

Marmer Verwijdering van de vlek

Marmeren steen wordt gebruikt in de decoratieve kunst, architectuur, meubels en woondecoratie. Hoewel verkrijgbaar in vele kleuren, wit van kleur is erg populair en het meest aanbeden. Marmeren steen absorbeert vocht gemakkelijk door zijn poreus karakter. Het is de volksmond gebruikt voor vloeren, een keuken werkbladen en tafelbladen in het huis. There vele kansen marmer het krijgen van gekleurd op deze plaatsen. Je zou zeker het opvegen van de marmeren onmiddellijk als er iets gemorst over. Maar wat als je eentje gemist? Hier niet zorgen, zijn een aantal marmeren vlek verwijderen methoden om u terug te hebben dat mooie stuk marmer. Vlek verwijdering methoden zijn verschillend voor verschillende soorten vlekken.
Marmer Stain Verwijderaars
Lauw water; Bevochtig een zachte spons met lauw water en knijp het overtollige water uit. Houd de spons nauwelijks vochtig. Reinig de knikker door wrijven de spons zachtjes over. Nu droog met een zachte katoenen doek. Dit marmeren vlek verwijderd methode is effectief in het geval van eenvoudige vlekken, zoals die van olie of water merken.
Kompres; Gebruik een kompres if vlek kon niet verwijderd worden door eenvoudige reiniging. Kompres is een materiaal in de vorm van papier of poeder die wordt gebruikt om de vlek resorberen. U kunt gebruiken witte absorberende materialen zoals gezichtsdoekjes of een papieren handdoek om poultice bereiden. Vochtige dit met de vlek-verwijderingstechnieken chemische naar een zachte pasta vorm en toepassing over de vlek. Deze pasta moet volledig bedekken de vlek. Verlaat het over de vlek gedurende 1 uur - 48 uur, afhankelijk hoe oud de vlek. Om het kompres vochtig, wikkel een plastic over de vlek en gebruik een tape om hem op zijn plaats. Na de gewenste duur, verwijder dan de kompres aan de hand van water. Droog de marmeren oppervlak met een katoenen doek. Dit is de beste manier van het verwijderen van vlekken marmer.
Waterstofperoxide; Indien uw marmer is een lichte kleur, het gebruik van waterstof peroxide om een ​​papieren handdoek anders te verzadigen, gebruik aceton. Voor het verwijderen van inktvlekken op marmer, plaatst u deze papieren handdoek op de vlek en bedek het met de hulp van plastic. Wacht ongeveer 24 tot 48 uur, verwijder de plastic en afspoelen met water. Als de vlek nog schijnbare, herhaal de stappen. Dit is een goede methode voor het verwijderen van vlekken uit marmer.
Schuurpoeder, Als de vlek wordt gevormd door olie, eerst op de vlek met maiszetmeel voor een dag. Zal dit helpen de overtollige olie absorberen. Nu, afspoelen het gebied met warm water en regelmatige afwasmiddel. Als de vlek is er nog steeds, moet u een schuurmiddel gebruiken voor dit marmer verwijderen van vlekken. Hoe? Dit is zo gebeurd. Net scrub de gekleurde gebied met een schuurpoeder bevattende bleekmiddel. Afwerking met het schoonmaken van dat gebied met water.
Zuiveringszout, Als gemorst azijn op uw marmeren aanrecht of vloerbedekking, volg deze marmer vlekken verwijderen methode. Ten eerste blot de azijn op de marmeren. Nu, neem zuiveringszout en water, meng ze tot een pasta. Bevochtig de vlek van de marmeren ondergrond met water en breng de pasta. Wrap dit gebied met kunststof, behulp een maskerend tape, ervoor zorgen dat lucht niet kan passeren. Ongeveer 24 uur later, verwijder de plastic. Laat de pasta volledig droog is voor een ander 24 uur. Verwijder de pasta met water en een zachte handdoek.
U nodig de bovenstaande marmeren vlek verwijdering methoden 2 herhaal - 3 maal als je niet krijg de gewenste resultaten. Nu kunt gemakkelijk verwijderen vlekken uit marmer gevormd wijten aan watermerken, olie, koffie, azijn of inkt. Het is altijd beter om snel te handelen en uw elegante marmeren schoon en glanzend te houden.

No comments:

Post a Comment