Wednesday 14 September 2011

Mosterdplant Soorten

Een van de oudste specerijen bekend aan de mens is mosterd. Het werd beschouwd tot enkele geneeskrachtige werking hebben door de Griekse wiskundige Pythagoras vijf eeuwen vóór Christus. Bovendien, In de Bijbel, Jezus Christus ook gebruikt gelijkenissen met verwijzing naar het mosterdzaad in de Bijbel. Mosterd planten overeenkomt met verschillende soorten planten in de geslachten Brassica and Sinapis en staan ​​bekend om volwassenheid te bereiken zeer snel. Deze planten zijn zeer gunstig, net als bijna elk deel van de plant is nuttig voor de mens. De bladeren (mosterd greens) en mals stengels kunnen worden gekookt en gegeten als groenten, terwijl de kleine mosterdzaadjes kan worden gebruikt als specerij. Bovendien zijn de zaden ook gebruikt om mosterd kruiden, mosterdolie, enz. Nu bereiden, dat we weten hoe waardevol mosterd is, ons een blik op de verschillende mosterdplant types, die aanleiding geven tot de wonderful mosterd kralen te laten.
Soorten planten Mosterd
Mosterd is rijk aan calcium, kalium, vitamine C, vitamine A en foliumzuur en ze komen in verschillende kleuren zoals wit, geel, bruin of zwart. Al die soorten hebben dezelfde eigenschappen en verschillen alleen in hun graden van de sterke, witte of gele als de sterkste, zwart op Volgende en vervolgens bruin. Laten we leren meer over deze mosterd plantenrassen en wat mosterd plant feiten.
Gele mosterd (Sinapis alba)
De wetenschappelijke indeling van gele mosterd is als volgt:
Koninkrijk: Plantae; Orde: Brassicales; Familie: Brassicaceae; Genus: Sinapis; Soort: S. alba
Witte mosterd of Sinapis alba is een eenjarige plant die geteeld is om zijn mosterd zaden, als groenbemester of als veevoer gewas. Dit gewas is geloofd te hebben afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied, maar vandaag is groeit wild in het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Noord-Afrika en heeft ook verspreid over de wereld door langdurige teelt. Deze plant bloeit tussen de maanden februari en maart en vertoont de vorming van mooie gele bloemen, die strekken harige zaadbollen formatie. Elk van deze peulen bevatten ongeveer een half dozijn zaden. Deze zaden worden geoogst net voordat de peulen rijp en barsten. Gele mosterd zaden zijn harde ronde zaden (1-1.5 millimeter in diameter), met hun kleur kan variëren van beige tot geel tot lichtbruin. Ze kunnen worden geroosterd om te gebruiken in gerechten, of zelfs geheel gebruikt voor het inleggen. Ze zijn zelfs gemalen en vermengd met andere ingrediënten om standaard specerijen vormen. Ze hebben een scherpe smaak, die het gevolg is sinalbin (een glucosinolaat) inhoud in hen. Bovendien, gele mosterd bevat minder vluchtige oliën die verantwoordelijk zijn voor de mildere smaak geproduceerd.
Bruine mosterd (Brassica juncea)
De wetenschappelijke indeling van de bruine mosterd is als volgt:
Koninkrijk: Plantae; Orde: Brassicales; Familie: Brassicaceae; Geslacht: Brassica; Soort: B. juncea
Bruine mosterd of Brassica juncea, een van de mosterd plantensoorten is ook bekend als Indische mosterd, blad mosterd en mosterd greens. Het is ontstaan ​​uit de uitlopers van de Himalaya en is de huidige commercieel geteeld in Canada, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Denemarken. De sub-rassen van deze soort zijn Southern Giant Gekrulde Mosterd, die de schijn draagt ​​een headless kool zoals boerenkool, maar met een mierikswortel-mosterd smaak. Deze plant wordt geteeld door boeren als groenbemester, waarbij, fungeert het als mulch en heeft betrekking op de bodem om onkruid te remmen te groeien tussen de gewassen. Als je ze voor groene mest, worden deze planten gekapt uit hun basis als ze voldoende zijn gegroeid en links te verdorren op hun eigen. Dit zorgt ervoor dat ze fungeren als een mulch tot de inzaai in het volgende gewas seizoen. Overigens in locaties met gevaarlijk afval, wordt deze plant gebruikt om zware metalen uit de bodem te ontdoen. Deze plant heeft een hoge tolerantie voor deze stoffen en slaat de zware metalen in hun cellen. De planten worden dan geoogst en afgevoerd naar behoren.
Zwarte mosterd (Brassica Nigra)
De wetenschappelijke indeling van zwarte mosterd is als volgt:
Koninkrijk: Plantae; Orde: Brassicales; Familie: Brassicaceae; Geslacht: Brassica; Soort: B. nigra
De zwarte mosterd plant is vermoedelijk afkomstig uit het zuidelijke Middellandse-Zeegebied van Europa en is gekweekt voor duizenden jaren. Deze plant wordt geteeld in Chili, de VS, Argentinië en sommige Europese landen, Canada wordt de productie van het land 90% van de mosterdzaadjes voor de internationale markt. Brassica nigra wordt gekweekt als groente in Ethiopië en de bladeren en stengels zijn gekookt en gegeten. Deze plant kan groeien twee tot acht meter hoog, het ontwikkelen van kleine gele bloemen, die meestal tot 1 / 3 inch breed met 4 blaadjes per stuk. Bovendien zijn de bladeren van deze plant bedekt met kleine haren. Deze bladeren zult tijdens de dag, echter, te herstellen 's nachts. De zaden van deze plant zijn hard en zeer in kleur van donkerbruin tot zwart. Ze hebben geen geur, zijn echter heel smaakvol en vaak gebruikt in de Indiase keuken. Deze zaden bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vette olie, die wordt gewonnen om het koken mosterd olie te produceren.
Dit was alles over de fundamentele mosterdplant soorten die behoren tot de mosterdplant familie. Mosterd planten worden opgekweekt en geliefd om hun mosterd greens, bakolie, zaden en specerijen. Dus de volgende keer dat u van toepassing mosterdsaus op je hot dog, vergeet dan niet om de mooie mosterd planten die ze produceren te onthouden!

No comments:

Post a Comment