Friday 30 September 2011

Permanenten lang haar

Permanenten lange haren omvat een chemisch proces dat permanente golven geeft aan uw lange haren. Dit proces is een zeer barre chemisch proces en kunt uw haarbeschadiging, indien niet gedaan op een juiste manier. Wanneer je ongeveer beslist lange haren permanenten, het allereerste wat je moet doen is te analyseren de textuur van uw haar. Als je haar textuur is zeer fijn of je hebt zeer resistent haar, kan je haar niet het permanenten proces. Deze haartypes weerstaan ​​permanenten proces en draai niet waar ze ook zijn verwacht. Ook sommige van de Aziatisch haar kan niet in de permanenten proces. Laten we bespreken permanenten lange haren in detail. Lees meer over hoe het haar permanenten.
How lang haar Perm?; Het is raadzaam om een ​​goede salon te bezoeken voor het nemen van een permanenten behandeld. Dit is omdat, permanenten haar thuis is een beetje riskant als elke verkeerde stap kan kosten u onherstelbare schade. Daarom is het op eigen risico van de haren permanenten thuis. Hier is de procedure voor het permanenten lang haar.
Als je eenmaal hebt besloten dat je haar textuur zal nemen het permanenten proces, kunt u beginnen met het permanenten. Er zijn permanenten kits beschikbaar in de markt. Voordat gaan voor van deze kits, zorg ervoor welk type permanenten wilt u ondergaan. Er zijn stevig verpakt krullen of losse golven. ; Nu heb je de permanenten stijl besloten, koop het 'thuis permanenten kit'. Als je niet heel zeker van permanenten lang haar op uw eigen, kunt u naar een vergunde haar stylist voor permanenten. ; Als u besloten om het permanenten thuis, lees de instructies aandachtig door. U kunt de hulp van een vriend voor het doen van de permanenten. ; Altijd onthouden om handschoenen te dragen en voorzichtig de chemicaliën verwerken in de kit. Wassen van je haar vóór het permanenten proces is een must. ; Na het wassen het haar niet kam het haar en wikkel ze met de permanenten staven. Nu, de manier waarin u wilt uw haar krullend krijgen, je ze wrap op dezelfde manier. Er zijn vele shapes waarin de permanenten staven zijn beschikbaar. U kunt ze gebruiken volgens de gewenste krullen. ; Dan, toepassen permanenten oplossing om elke streng van je haar. Ook, toepassen op uw hoofdhuid en massage goed. ; U krijgt een neutralisator in de kit. Dit toepassen neutralizer om uw haar totdat het droogt off op het haar. Dit voltooit het proces van permanenten lange haren. Vergeet niet, niet om je haar stijl ten minste 24 uur. ; Lees meer op verschillende soorten permanenten en haarverzorging.
Spiraal Perm Hair; Verticale perm hengels zijn gebruikt voor spiraalvormige permanenten lang haar. Spiraalvormige perm staven zijn vaak gebruikt voor permanenten lange haren alleen. Een blik erg lijken op twisted kurkentrekker wordt verkregen met spiraal permanent staven. Er een aantal van permanenten staven beschikbaar in de markt. Volgens het kapsel u verdient om te dragen, kunt u ervoor kiezen de permanent staven. Spiral perms geven zeer strak verpakt krullen of verende krullen. Echter tegenwoordig losse krullen zijn in trend. Lees meer over spiraal permanenten kapsels en lange kapsels.
Enkele voorzorgsmaatregelen worden genomen voor Permanenten Long Hair
Harsh shampoos moet worden vermeden; Colored haren moeten niet ondergaan permanenten; Gebruik altijd een diffuser voor föhnen uw haar; Gebruik de perm rejuvinators voor het toevoegen vocht aan de haar; Lees meer op:; Permanenten Krullend Haar; Permanenten Hair at Home; Permanenten Natuurlijk krullend Hair; U moet raadpleeg een stylist voordat u ondergaan permanenten proces. Dit was alles over permanenten lang haar. Veel geluk voor een glad haar permanenten en geniet van uw gepermanent krullen. Happy permanenten!

No comments:

Post a Comment