Wednesday 21 September 2011

Room Makeover Ideeën voor Boys

Boys will be boys! Erkenning van een jongen de kamer is een 'no-brainer'. Verspreide boeken, chippen posters, winterslaap computer, kleding eraf vallen overal vandaan en voedsel meer overs zijn de definitie van stukken van de kamer van een jongen. De kamer ziet er minder van een kamer om in te wonen en meer van een vuilnisbelt. Moe van het zien van de zelfde oude rommel in de kamer van uw jongen? Ik weet zeker dat je bent. Na de Room Makeover ideeën voor jongens zal transformeren de kamer helemaal. Het doel van de uitvoering van goedkope kamer makeover ideeën is om ruimte te maken voor alles, de rommel weg te gooien en de kamer ook netjes te maken. Dus, samen trek je handelen en krijg tot enkele schoonmaak bedrijf.
Room Makeover Ideeën voor Boys
Kleurenschema; Boys liefde helder en vetgedrukt. Zij zijn meer van outdoor en bereid om te experimenteren. Dus wees niet verlegen om levendige kleuren te gebruiken in de kamer van je jongen. Crimson, donker blauw, schakeringen van geel, een combinatie van zwart en wit zal de ruimte te geven een levendig effect. Jongens niet soort van begrijpen het concept van het gebruik van pasteltinten, dus gewoon vermijden. Zorg ervoor dat de hele kamer is niet geschilderd in een donkere kleur, kijken als het de plaats te maken groezelig en donker. Het is altijd veilig om te schilderen als ten opzichte van behang, want het is makkelijker te onderhouden. Meer op interieur schilderen.
Meubelen; Het belangrijke deel van slaapkamer makeover ideeën voor kamer een jongen is te houden het als simplistisch mogelijk. Jongens gewoon een hekel aan de satijnachtige gordijnen en ingewikkeld gemaakt smeedijzeren bedden. Dus ga gewoon in voor minimalistische meubels, zowel in stijl als nummer. Hebben een aparte studie tafel, die gebruikt kunnen worden voor meerdere toepassingen zoals het bewaren van boeken, voor een laptop of gewoon als een tafel om dingen te stapelen op (ze tenminste niet al te liggen op de plaats!). Lees meer over slaapkamermeubelen en slaapkamer versieren.
Toebehoren; We mogen niet vergeten accessoires als het over jongens Room Makeover ideeën. De oprichting van rommel begint vanaf een waardeloze poging tot accesorizing de muren en kasten. Dus doe het gewoon voor hen. Krijgen de posters van favoriete films, voetbalclubs, acteurs en rocksterren ingelijst en leg ze op de muren. Op deze manier de posters blijven veilig tegen stof en ongedierte en de muur te worden opgeslagen van alle lijm en kleefstoffen. Als je versieren van een kinderkamer, dan met een kleine basketbal ring aan de muur is ook een goed idee. Een ruimte te creëren voor alle muziekinstrumenten, zoals gitaar, viool en ga zo maar door.
Badkamer, handdoeken op de vloer, natte vloer en ontelbare kleren op elke vlakke ondergrond. Vertel mij wat! Jongens en badkamer niet echt gel. Dat is waarom alleen op mijn advies over Badkamer makeover ideeën voor jongens. Vandaar dat houden de badkamer als eenvoudig mogelijk. Nogmaals, maak dan een aparte ruimte voor elk item in de badkamer. Bijvoorbeeld, zeep gebak nat blijven totdat zij opnieuw wordt gebruikt. Zo te zien om het dat alle toiletartikelen iets weg van de douche ruimte bewaard. Houd een dweil in de badkamer, zodat u kunt trekken uit het water en houdt het droog. Meer lezen over kleine badkamer makeover ideeën. Hier zijn een aantal Room Makeover ideeën voor meisjes ook.
Meer over; Kids Slaapkamer Interior Design Ideeën; kinderen slaapkamer decoreren Ideeën; Kids 'Slaapkamer: Opslag Ideeën; Room Makeover ideeën voor jongens zullen een frisse ruimte te creëren, het toevoegen van enthousiasme en organisatie. Nadat de kamer is volledig veranderd, krijg je jongens in de gewoonte van het houden van de kamer netjes en schoon. Het is belangrijk om kinderen te leren de behoefte aan organisatie en nadelen van verrommeling van een ruimte. Leren deze vaardigheden in het leven op een vroege leeftijd, veranderingen hun perspectief op het leven (hoewel in een kleine weg) voor een betere. Een goede kamer zal altijd stralen charme en positiviteit, die uw kind zal in meer manieren te helpen dan een. Zo kan Room Makeover ideeën voor jongens zeker doen over een gezonde verandering voor het hele gezin.

No comments:

Post a Comment