Wednesday 28 September 2011

Stelt voor om je vriendje

Oke, eerst en vooral, er is een verduidelijking dat ik wil maken. Hoewel het laagste gedeelte van deze webpagina accrediteert mij, Parashar Joshi, als de schrijver van dit artikel met de titel 'stelt voor om je vriendje', laat me je vertellen dat dit artikel, in werkelijkheid, is gezamenlijk geschreven door mij en heel wat andere collega's leden van het mannelijk gemeenschap. Echter, hebben hun namen geheim gehouden om hun identiteit te beschermen (en een terugslag van hun respectieve vriendin te voorkomen!). Het enige dat ik kan vertellen over hen, is dit - Sommigen van hen is er gebeurd met mijn eigen vrienden te zijn, anderen waren vrienden van vrienden, een paar waren vrienden van vrienden van vrienden, en de rest waren niets anders dan een sterk pro-feministen (op de kwesties van liefde en romantiek).
Anyway, alle van ons waren van het gemeenschappelijk standpunt, dat het niet pijn zou doen als de eeuwenoude traditie (lees: verantwoordelijkheid) van de jongens die de grote stap te nemen voorstel, zou worden teruggedraaid en dat we zouden really love it als meisjes, voor de verandering, zou stap verwijderd van traditie, en stap je voor te stellen! Ja, op basis van die hartgrondige gangbare mening, ieder van ons gestemd over wat we dachten, was een goede manier voor een meisje voor te stellen aan haar vriendje. Daarom op deze nota, hier zijn de meest manieren gestemd worden voorgesteld om uw vriend (een all-male compilatie).
Beste manieren Het voorstel om je vriendje
Dames, hier zijn een paar suggesties van onze kant betrekking manieren om voorstellen je vriendje. We hopen dat u ze wilt, en wij zouden het leuk vinden, als je de hele weg en ze toepassen. De presentatie van de Top 3 'mannelijke onderschreven' manieren voorstellen om je vriendje!
Voorstel verborgen; Mijn goede vriend kwam met dit idee, dat het voorstel, om eerlijk te zijn, is gewoon perfect voor een koppel dat toevallig in een live-in relatie. Hij suggereerde dat sinds jongens, door de natuur, zijn sportief individuen die, zoals spelletjes en avontuur, misschien een meisje kon een klein beetje 'spelelement' in haar voorstel te betrekken! Bijvoorbeeld, op de dag van het voorstel, voordat je man thuis komt van het werk, kon je het hele huis om te zetten in een potentiële schatkamer. Je zou kunnen verstoppen zich in de meest onverwachte gedeelte van het huis en kon plant aanwijzingen, geheime boodschappen, versleutelde notities, enz. op verschillende plaatsen, die dan zou moeten worden opgelost om voor uw man te kunnen u traceren. Hoe dieper het mysterie, de meer spannende zal worden. Ten slotte, toen hij de laatste puzzel oplost en beheert om te ontdekken je schuilplaats, zal hij in voor een grote verrassing! B'coz daar zult u in een hoek ... een glimlach op je gezicht, die een verlovingsring, en vraagt ​​hem met je trouwen.
Food for Thought; Deze zal heel goed als je man is een grote culinaire werken. Terwijl hij weg is op het werk, te maken (of kopen) vier van zijn meest favoriete desserts (bij voorkeur kiezen tussen cheesecake, tiramisu, mango mousse, aardbei souffle, karamel vla en appeltaart!). Gebruikt nu Een bevriezingssensor pen, schrijf de woorden 'wil', 'jij', 'trouwen', 'mij' op de toppen van de vier desserts (een woord op elke, alstublieft!). Plaats alle desserts in de koelkast en vervolgens vergeten. Later die avond, na de twee van u klaar bent met uw hoofdgerecht, zoet vraag hem, als hij zal natura genoeg te krijgen u enkele dessert uit de koelkast zijn. Zoals hij opent de koelkastdeur, kun je langzaam sneak up achter hem en fluister de vier magische woorden in zijn oor. Nu, als je dat idee bevonden te simpel, don't worry. Er zijn vele andere manieren waarop voedsel, of voedsel kan een deel van romantiek, verleiding en huwelijksaanzoeken worden. (Vergeet niet Kim Cattrall en haar wilde plannen in de film 'Sex and the City'?). Anyway, hier is een ander origineel idee (ik zal niet zeggen wie het is!). Voor het vet en de mooie - hoe zit liggend op de keuken aanrecht, in niets anders dan een full body chocolade wrap, met de woorden Marry me als je wilt meer! iced op uw lichaam ...Wat doe je zeggen over dat?
Zing en Win; Om eerlijk te zijn, we echt leuk als een meisje stappen uit haar sullige, verlegen, lief, girl-next-door beeld, en wordt vet en moedig genoeg om haar voeten fabriek in risicovolle grondgebied, alles voor Omwille van de uitdrukking haar liefde voor haar man. Hetzelfde geldt voor een voorstel als goed. Als je weet dat je man is een grote muziekfan, of dat hij echt in de muziek, kun je van jou te maken echt een heerlijke muzikale voorstel. Neem hem mee naar het diner naar de meest romantische restaurant in de stad. Halverwege in uw maaltijd, excuseer jezelf te gaan naar het damestoilet. Na een paar minuten gegaan door, zal uw guy gaan afvragen wat is het dat's rekening je zo lang. Rond dat moment, op het podium te krijgen, grijp greep van de microfoon, en kondigen aan dat u een liefdesliedje voor je man te zingen. (Natuurlijk zal dit eisen dat u sommige zingen de praktijk nog niet tot een akkoord met de restaurant manager en de band te noemen). Aan het eind van het lied, in een paar romantische poëtische lijnen (die zeker moet je in staat om te komen met, c'mon je bent een vrouw!) vraag hem of hij zal met je trouwen.
Nou, dames, dit waren onze top-favoriet manieren voorstellen om je vriendje. By the way, het voorstellen op het strand gebeurt ook als een ander voorstel idee voor vrouwen die naar beneden gaat goed met jongens. En in het geval u wilt een paar meer romantische voorstel ideeën, hier zijn enkele romantische ideeën en tips voor engagement voorstellen. Al het beste dames! Laat het me weten hoe het gaat!

No comments:

Post a Comment