Sunday 18 September 2011

Tekenen van een Cheater

Liefde kan blind zijn, maar je hoeft niet per se zo te zijn! De meeste van de mensen die vermoeden dat hun echtgenoot of hun andere belangrijke vreemdgaan op, ze proberen niet om ze te bestrijden omdat de angst voor verlies van de geliefde. Het is echter evenzeer waar dat er tijden zijn wanneer een persoon gewoon niet de flagrante tekenen van een cheater te herkennen en blijft de leugen leven, totdat de waarheid slaat hen in het gezicht. Ja, hoe herken je dat de partner kan worden vreemdgegaan? Meeste mensen hebben een inkling of een gut gevoel van bedrogen Apon. Hoewel het waar is dat sommige mensen hebben ongerechtvaardigde vertrouwen kwesties, maar vaker wel dan niet, wanneer er een verdenking is sterk en zeuren, je hebt waarschijnlijk gelijk. Meer nog, hoe hard een bedrieger kan proberen te verdoezelen, zijn er altijd enkele waarschuwingssignalen van een bedrieger, die net niet kan worden tegengehouden. Hier zijn tien verhaal vertellen tekenen van een cheater die u zal helpen ontrouw te herkennen in de relatie.
10 tekenen van een Cheater
Gedrags veranderingen: In de beginfase van de zaak, kan uw partner vaak te vrolijk en attent naar u toe. Als de geheime liefde zich ontwikkelt tot een meer op de lange termijn smijten, kan hun gedrag worden humeurig en teruggetrokken. Het is als de gevoelens van die eerste liefde, dus als je te ontmoeten iemand nieuw voor de eerste keer dat de relatie is spannend en nieuw, voel je je een buzz in de lucht en je loopt in de wolken, maar overwerk this frisheid verdwijnt en het kan geworden een moeilijke evenwichtsoefening. Dit kan resulteren in het vreemdgaan partner depressief en ingetrokken.
De Verdwijnende wet: Als uw partner is de verdwijntruc, dat wil zeggen ze opeens lijkt dit urgentie laat werken en hebben allerlei nieuwe verplichtingen die hen weg van huis voor langere tijd hebben, dan doet zij een ware van de waarschuwingssignalen van ontrouw. Zelfs simpele kruidenier reizen lijkt uit te strekken voor uren.
Overmatige Internet Usage: Als uw echtgenoot besteedt langdurige veel tijd online, is het misschien een van de tekenen van vreemdgaan in een relatie. Meeste tijd hij / zij zou worden gedraagt ​​geheimzinnig wanneer online en minimaliseren of sluiten vensters wanneer u aanpak. U kunt ook vinden hem of haar woedend te typen en pauzeren om de dertig seconden of zo. Het is meer dan waarschijnlijk, dat hij / zij kan chatten of typfouten chatberichten. Er is niets mis met dat per zeg maar als ze geworden oncomfortabel wanneer u zich binnen leesafstand, ze natuurlijk iets ondergedoken.
Telefoon Habits: Een van de zeker tekenen van een affaire is, toen ze plotseling geworden particuliere over alles, vooral gerelateerd aan de cellphone. Een bedriegende echtgenoot start de uitvoering van hun mobiele rond met hen overal, niet te laten uit hun zicht, altijd te controleren om te zien of ze een gemiste oproep of een tekstbericht. Zodra ze hun gesprekken zouden ze het wissen van de SMS-berichten en de telefoon logs te verbergen de tekenen van de ontrouw. Een telefoonrekening is vaak een geweldig hulpmiddel om uit te vinden. Indien zij toont plotseling een toename in onverklaarde tol of lange afstand kosten of u vindt een telefoonnummer overdreven beursgenoteerde, dan is het misschien aangeven dat hij / zij is lange uren praten over de telefoon, met zijn of haar liefde belang.
Groot belang bij Voorkomen: Check out de plotselinge verandering in grooming gewoonten of een verandering in de dressing stijl. In het geval van een vrouw, kunt u Valt ze krijgt spiffed en aankleden provocerend om boodschappen te doen of om haar haar gedaan. Met hem is het meestal een indicatie wanneer hij douches, scheert en jurken meer dan gebruikelijk om uit te gaan met zijn vrienden of om te gaan vissen.
Veranderen in seksueel gedrag: een echtgenoot of partner die is vreemdgaan op hun partner kan ofwel helemaal los belangstelling voor seks en excuses maken voor of afwisselend een toegenomen interesse in seks wanneer die betrokken zijn bij een buitenechtelijke affaire.
Het gedrag naar u toe: Ze behandelen je misbruik of verachting, minachting of overmatige sarcasme. Een bedriegende partner kan een onverklaarbare afstandelijkheid of onverschilligheid ook aantonen in de relatie of iets aan te merken in alles wat je doet, in een poging om hun zaak te rechtvaardigen.
Vreemdgaan kost geld: Je zou een bedriegende vriendin of vriend te trekken teveel geld te vinden of u kunt opmerken creditcard kosten voor geschenken, zoals sieraden die je niet hebt ontvangen.
Verwaarlozen van de kinderen: Als een partner betrokken is bij een dergelijke relatie, je merkt dat ze hun vermogen en de wens om aan te tonen de kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben te verliezen. Is er ook een gebrek aan verlangen om elke fix-ups rondom het huis, zoals gazononderhoud, schilderen, schoonmaken van de garage, reparaties aan het huis. In some cases they might turn this around on you at the same time and accuse you of never doing anything or treating the children badly.
Gebrek aan communicatie: een vreemdgaan partner zal proberen te handhaven op afstand met u leidt tot een verdeling van de communicatiekanalen.
De bottom line is, die niet vergeetachtig aan de veelbetekenende tekens in de hoop dat uw vreemdgaan partner plotseling zal zijn of haar beterschap. Het is echter evenzeer waar dat het opladen van uw partner van vreemdgaan is een belangrijke deal. Vergeet niet, dat valse beschuldigingen kunnen een relatie te ruïneren. Dus, maak ervoor dat u het bewijsmateriaal hebben plaatsvinden voordat confronteren uw partner.

No comments:

Post a Comment