Sunday 11 September 2011

Time Management Strategies

Voor alles bestaat is een seizoen,; En een tijd voor elk kwestie onder de hemel ...; - Prediker 3:1-8
Tijd Wat is het eerste beeld dat opduikt in je hoofd met deze simpele 4 letter woord? Een tijd klok? Een afspraak? Bus of vliegtuig schema? Hoe u uw tijd te doden? Of hoe om tijd te besparen en voltooien van de heiwerk? Nou, dit zijn sommige normale antwoorden die worden verwacht. In de wereld van vandaag hebben we slaven van het wiel van de tijd! Op bepaalde dagen hebben we al bijna afvragen of het wiel draait zo snel dat is moeilijk voor te kampen ons op.
Tijd is verandering. En verandering van binnenuit komt ons. Als we niet volgen deze eenvoudige regel zijn wij gebonden worden onder druk van deadlines, werklast en crisis. Waarom is het dat hoeveel ooit handwork je in, ben je altijd actief buiten de tijd. Dit is niet alleen te zien in uw professionele leven, maar je persoonlijke leven ook. This wanbeleid van de tijd maakt je missen op die langverwachte promotie, de zeer belangrijke zakelijke deal, je liefdesleven, je kind verjaardagsfeestje of een basketbal spel! Slechte time management strategieën opbouwen stress en neem een ​​tol op uw gezondheid.
De belangrijkste reden voor alle problemen in je leven door een gebrek aan tijd is een ongeorganiseerd levensstijl. U moet plannen de prioriteiten in uw leven en werkzaamheden dienovereenkomstig. De volgende time management strategieën helpt u varen door de moeilijke tijd getij.
Time Management Technieken; Het bovenstaande citaat toont ons terecht dat alles in het leven een bepaalde tijd. Dingen te vroeg of te laat gedaan kan resulteren in een ramp. Te overwinnen deze teleurstellingen in het leven de volgende time management strategieën zullen u helpen uw leven meer eenvoudige en stress gratis. ; Tijd Precious is: Wees niet terwijl weg uw tijd. Elke seconde is belangrijk. Bent u niet eens meer tijd controleren van e-mails, chatten met uw collega's, spreken met vrienden op de telefoon als u kantoor te bereiken. In plaats daarvan concentreren op de hangende werk en proberen aan te vullen zo spoedig mogelijk. Zodra de lopende werkzaamheden van je schouders, heb je genoeg tijd te sparen voor de bovenstaande activiteiten.
Keep A Planning: al uw belangrijke werk van afspraken of dingen te schrijven om te doen in een dagboek. Strike uit elke taak als u de volledige het langs de dag. Dit geeft je een gevoel van vervulling en helpen u daarom Beheer uw tijd.
Prioriteren uw werk: Dit is een van de belangrijkste time management technieken die u helpen beheren tijd. Houd de onbelangrijke taken voor de eind van de dag en voltooi de ingrijpende werkzaamheden vroege overdag. Uw energie niveaus zijn hoog en je geest is fris op de belangrijke taken te voltooien op tijd.
Leren To Say 'NEE': Don't get verleid om iets anders dan de taken op uw hand. Indien de nieuwe ontwikkeling is niet erg dringende en belangrijke, beleefd nee zeggen en complete uw werk eerst. Dit zal helpen bespaart kostbare tijd en kunt u teruggaan aan de nieuwe taak krijgen nadat u finish jouwe.
Delegatie van Werk: U kunt uw werk altijd delegeren aan uw ondergeschikten. Eenvoudige taken die kunnen worden ingevuld door de junioren kan worden doorgegeven. Het duurt een lading van uw planning en het ontwikkelen van een gevoel van verantwoordelijkheid in de junioren.
Richten op de kwaliteit: Voltooi uw werk met concentratie en toewijding. Dit zal je helpen goed doen het de eerste keer en tijd te besparen die anders moet worden besteed aan het maken van correcties and re-dos.
10 Minute Regel: Als u een grote, mondaine en moeilijke taak bij de hand, besteden 10 minuten elke dag om het compleet. Als je eenmaal de smaak te pakken, zul je klaar bent met het op tijd.
Afleidingen Niet toegestaan: Bij het invullen van een groot project of taak uit te schakelen uw mobiele telefoon en e-mail. Geen gesprekken aannemen, andere dan die met betrekking tot werk. Focus op het project en het geheel compleet. Niet genieten van alle afleidingen die afval uw tijd en die neem je geest uit de buurt van het werk.
Gezonde levensstijl: Eet gezond voedsel en gezonde drankjes om je lichaam in optimale gezondheid. Een gezonde geest helpt de efficiëntie verhogen en je kunt werken op tijd te voltooien.
Zelfevaluatie: Stel jezelf vragen als, bent u het invullen van uw taken op het laatste moment en vragen voor uitbreidingen? Doen deadlines verhogen van uw stressniveau? Als je antwoord op deze vragen zal de behoefte aan effectieve time management technieken die u zullen helpen uit een lastige situatie dat je leven zich bevindt te realiseren; Tips voor Time Management; de volgende tips voor time management zijn een lijst van de time management vaardigheden die je nodig hebt om prenten in jezelf. ; Stel een doel
Plan uw strategieën
Prioriteren van de taken die moeten worden gedaan
Maak een duidelijke beslissing
Taken delegeren
Plan een tijdschema voor de voltooiing van elke taak. ; Er zijn vele time management software beschikbaar om te helpen de tijd te beheren. U kunt altijd gratis downloaden online time management strategieën middelen om u te helpen begrijpen en te beheren uw tijd. Complete korte termijn urgente taken alvorens de lange termijn minder belangrijke taken. Neem een ​​onderbreking van het werk en verfrissen je geest. Een wandeling of een koffiepauze is zeker opkikker. U kunt zelfs een dag vrij en breng wat quality time met vrienden en familie die zeker zal stimuleren uw energie niveaus. Daadwerkelijk volgende time management strategieën zullen helpen je leven een leven zonder stress. Time management technieken helpen bij het verbeteren van werk en gezin. En onthoud altijd, Tijd is gratis, maar het is onbetaalbaar. You kan niet zelf, maar je kunt gebruiken. Je kunt niet houden, maar u kunt uitgeven. Zodra je het hebt verloren, kun je nooit meer terug.

No comments:

Post a Comment