Wednesday 28 September 2011

Vragen aan een Meisje Ask

Disclaimer: Het paar minuten dat u uitgeeft lezen van dit artikel kan heel goed bepalen wie u als arm snoep - Eve of Steve. Indien zij's Eve, goed gedaan! Als het Steve, je alleen jezelf de schuld!
Geen slaag rond de struik. Ik kom meteen naar het punt. I'm geen liefde goeroe, noch ben I Will Smith uit Hitch. Ik ben gewoon andere Adam wie is geërgerde bij het zien bursaal Adams zich belachelijk maken voor hun potentiële Eves, over en weer. Vandaar, heb ik besloten te intensiveren en mijn bits doen voor de mannelijke gemeenschap. Meeste jongens weet niet zilch over hoe een meisje, hoe om een ​​zet maken, hoe een gesprek beginnen, en wat vragen te een meisje vragen (te houden de verdomde conversatie gaande, vergeet over stimuleren iemands kansen) benadering.
Les Nummer 1: Beschouw het als autorijden:; enkelvoudige en klaar te mengen = car in goede conditie; spotting een mooi meisje = krijgen in de auto; maken eye contact = draaien op de contactsleutel; naderen van de meisje = verschuiven om eerst vistuig; maken van een verplaatsen / behulp een schattig pickup lijn = bewegende tot tweede versnelling; beginnend een conversatie = derde versnelling (good. .. nu je maakt enige vooruitgang); vragen en houden het gesprek levend = tot vierde ( geweldig! Houden gaan); verlaten met uw nieuw verworven arm candy = Bingo! Top gear! ; Bovenstaande was een ideaal scenario. Nu hier is wat 'eigenlijk' gebeurt. Elke kerel krijgt in zijn auto. Meeste inschakelt de ontsteking. Voor sommigen, de motor bosbranden leven; voor anderen, het backfires en gaat kaput. Nogal paar krijgen eerste versnelling waarna de motor sputters en sterft. Enkele dappere zielen beheren de tweede en derde versnellingen bereiken. Een paar gelukkigen maken het naar vierde, waar alle hel losbreekt. Plaats van voortgezette het goede werk en verschuiven to top vistuig, zij begaan zelfmoord en de auto belandt in omgekeerde plaats!
Zodat voor alle u dappere mannen daar die streven naar top gear maar onvermijdelijk vallen op vierde, opgelet! Naast de reguliere dating tips, bent u ook in dringende behoefte aan goed gesprek starters. Hier zijn de juiste vragen om een ​​meisje vragen of overdrive is wat je gericht op.
De juiste vragen te Ask a Girl; De volgende zijn een reeks vragen die je kunt proberen wanneer op een eerste date. Ze dienen het doel om goede ijsbrekers en kan houd je een gesprek in leven.
Wat doet je naam verstaan:? Een veilige manier te beginnen. Als ze weet het antwoord, dat is goed omdat het effent de manier voor sommige meer chat op of rond het onderwerp.
Wat is uw sterrenbeeld:? Een andere vraag die een paar meer regels chit chat waarborgt. Ongeacht het sterrenbeeld dat ze zegt zij behoort om altijd, handelen verrast. Zeg iets over haar niet gelijken op het kenmerken van die dierenriem teken, enz. Dat zal krijgen haar openstellen en haarzelf beschrijven een beetje meer.
Waar komt u vandaan:? Een vraag maar u kunt gebruiken als één reservekopie als alles mislukt. Het punt is, je gewoon moet zorgen voor een paar minuten chit chat voordat je verder gaat bij de volgende tussentijdse niveau vragen.
Dus wat doe je in het weekend:? Casual en zeer ontspannen en verzoekt tevens deze vraag. Dit is een belangrijke vraag (voor u), want het kan u voorzien van geheime tips om de antwoorden op veel vragen, zoals haar idee van pret, haar sympathieën en antipathieën, haar hobby's en activiteiten, en het belangrijkst, al dan niet ze is dating iemand anders of is single en klaar om zich te mengen! (Wink)
Wat is het grappigste wat er ooit is er met je gebeurd? Deze vraag pas nadat u of haar een grap gebarsten of hebben gedeeld een goede lach. De timing van die vraag is heel belangrijk, dus niet deze vraag te stellen uit de lucht vallen (tenzij u wilt uw kansen ruïne). You kunt ook vervangen door deze vraag Wat is het gekste wat je ooit gedaan hebt?.
Door nu, zult u hebben overschreden de eerste kritieke zone. (Er zijn twee kritieke zones - verhuizen van de tweede naar de derde versnelling, en van de vierde naar de hoogste versnelling). Je focus moet liggen op het maken van het gesprek zo interessant mogelijk te maken. Als standaard, het meisje gebeurt er met een spraakzame een zijn, de helft van uw werk is gedaan, omdat andere onderwerpen van gesprek zullen komen op hun eigen. Als echter, ze is niet echt een kletskous, probeer een aantal van de volgende vragen:; Wat voor soort films vind je leuk? ; Wie is je favoriete acteur? ; Wat is je favoriete tv-show? ; Wat voor soort muziek vind je leuk? ; Wie is je favoriete zanger? ; Indien u miljoen dollar, wat zou u doen met haar? ; Nu is het tijd om een ​​beslissing te nemen. Als u na het chatten dit alles terwijl u gekomen tot de conclusie dat het meisje is niet helemaal je type, dan kunt u excuus jezelf (beleefd) en loop weg. Echter, als je het gevoel dat het mooie meisje en je kon een paar goede te maken, je zou willen proberen en zo veel tijd te besteden als je kunt met haar en haar je wilt krijgen. Als je toevallig één mooie sportieve auto te bezitten, proberen haar vragen of ze graag het gevoel van de wind in haar haren en de regen druppels op haar gezicht. Als ze de antwoorden bevestigend is, daar ga je! Je bent een stapje dichter bij die in overdrive. Fiets eigenaren hoeven niet fret. Ook u kunt gebruik maken van deze vraag in uw voordeel. Maar zorg ervoor dat uw's is een snel genoeg fiets en niet een trage brommer. Voor degenen zonder enige vorm van het voertuig, denk aan het als een zegen in vermomming. Wat is er beter dan een lange wandeling in de avond wind langs de mooie jonkvrouw?
Nadat je een stadium bereiken waar beide van jullie zijn niet precies vreemden meer, je kunt proberen uitglijden in de volgende vragen:; Wat romantisch ben jij? ; Wat is uw idee van een leuke date? ; Wat zoek je in een man? ; Wilt u uw man om spontaan of stabiel? ; Wat is uw definitie van liefde? ; Was wat je eerste indruk van mij? ; Indien u reeds begonnen met het afbeelden van de twee van u als Monsieur en Mademoiselle, probeer deze vragen te stellen zonder al te opdringerig. ; Wat voor leven wil je wonen? ; Wat zou je droom honeymoon bestemming? (Vraag dit alleen als u trek hem eraf!) ; Wat zou jij het liefst? Een stedelijke appartement, een landelijke cottage, een strand-side villa of een huis in de bergen? ; Dit was een lijst met voorbeelden van de verschillende soorten vragen aan een meisje te vragen. Het is niet een universele lijst door een stuk van de verbeelding, en het zal zeker verschillen van persoon tot persoon en het meisje naar meisje. Wat dat betreft, ik hierbij af bordje met dit stukje van het afscheid advies. Altijd onthouden, je moet minuten aandacht te besteden aan elk woord dat een meisje zegt, omdat in de meeste gevallen, zal het een verborgen aanwijzing over de volgende vraag die moet volgen. NIET bombarderen haar met vragen op. Het is bedoeld om een ​​conversatie, geen verhoor worden. Ook is het belangrijk dat je oogcontact tijdens uw gesprek te handhaven, dus vriendelijk naar haar kijken tijdens het spreken en luisteren. Kijken is niet staren, dus niet gedragen als een nerd. En alsjeblieft, als je kijkt naar haar, in haar ogen kijk en NIET ergens anders!

No comments:

Post a Comment