Monday 26 September 2011

Warmtepompen - hoe ze werken

Warmtepompen zijn de apparaten die worden gebruikt om ofwel verwarmen of te koelen een plaats. De plaats kan uw huis, kantoor of elke andere ruimte van uw huis. Het is heel interessant dat warmtepompen kunnen worden gebruikt om zowel verwarmen en koelen van een huis. Toen de warmtepompen fungeren als een kachel, ze trekken nodige warmte van de omringende lucht of vanaf de grond, en warm de kamers, terwijl het omgekeerde proces wordt uitgevoerd in het koelen van de kamer. Simpel gezegd, wanneer zij als koelmiddel, de warmtepompen te trekken uit de hitte of de warme lucht uit de kamers en maken het dus koeler. Warmtepompen zijn eigenaardige apparaten en zijn zeer efficiënt in hun werkomgeving. In de zoektocht naar de steeds toenemende mondiale energie-crisis op te lossen, kan warmtepompen beter worden gebruikt als alternatieve energiebron voor de huishoudelijke apparaten en kantoren. Warmtepompen geven een uitstekende respons op de gebieden waar sprake is van een mild klimaat. Het installeren van warmtepompen kan u helpen te besparen op uw budget, van de zware kosten van de airconditioners en ovens. Er zijn vele soorten van warmtepompen, zoals lucht bron warmtepompen, aardwarmte warmtepompen en geothermische warmtepompen. Laten we bespreken hun werk en begrijpen de verschillende facetten van warmtepompen - hoe zij werken.
Geothermische warmtepompen - hoe ze werken; Geothermische energie is de energie die wordt begraven diep onder de aarde. Zoals de naam al doet vermoeden, is aardwarmte afgeleid van de Griekse woorden 'geo' (aarde) en 'thermosfles' (thermisch / warmte). Het is een feit dat de diepe ondergrond Earth temperatuur ligt tussen 50 en 700F. De geothermische energie is meestal meer bruikbaar zijn in de gebieden in de buurt van plaattektoniek grenzen, zoals de magma in de buurt deze locaties vaak stijgt dicht bij het oppervlak. Geothermische energie en de voordelen ervan zijn nu een belangrijke onderwerp van onderzoek en wetenschappers proberen om deze vorm van energie om de zoveel mogelijk te tikken.
In de geothermische warmtepompen, is geen brandstof nodig voor de levering van de warmte. In plaats daarvan, zoals vermeld de warmte-energie van de aarde wordt geleverd via leidingen naar het specifieke gebied waar de warmte nodig is. Hoe wordt de warmte geleverd aan de lange afstanden? Nou, er zijn een reeks buizen, bekend als lussen die zijn geïnstalleerd onder de oppervlakte van meren of ondergrondse aarde en met de hulp van deze buizen wordt de warmte geleverd aan de woningen. U moet hebben waargenomen van de buizen onder water in rivieren en meren in vele gebieden, waar de geothermische warmtepompen op grote schaal worden gebruikt. Wanneer de hitte de plaats van bestemming, elektrisch bedienbare compressoren en warmtewisselaars bereikt concentreren de warmte-energie. Deze geconcentreerde vorm van warmte-energie wordt bij een hogere temperatuur en dit is eindelijk in de huizen. In het huis, de vertakte ductworks verdelen de warmte naar verschillende kamers.
In het zomerseizoen, de geothermische warmtepompen de aandacht van de overtollige warmte-energie van het huis en laat de aarde absorberen. Zijn werk is precies gelijk aan die van de airconditioners, dat overtollige warme lucht te trekken uit het huis en blaas koude lucht in de kamers!
Warmtepompen - hoe ze werken; De warmtepompen worden gebruikt in huizen en werkplekken. Een typisch warmtepomp bestaat uit een aardlus, een warmtepomp en een warmte-distributiesysteem. De aardlussen bestaan ​​uit kunststof buizen, die worden begraven in de grond. In het algemeen worden de buizen, hetzij begraven in boorgaten of horizontale loopgraven. Er is echter een verticaal en slinky ringleiding ook gebruikt in vele plaatsen. De pijp is gevuld met een mengeling van water en antivries, dat is verspreid in de lus die is begraven in uw tuin of een andere geschikte plaats. Wanneer de vloeistof is reizen rond de lus, absorbeert de warmte-energie van de grond. De lengte van de lus hangt af van de hoeveelheid warmte die u nodig heeft en de grootte van uw huis. Zoals vermeld, is de lus opgerold in loopgraven (2 meter diep) of liggend, maar als je minder ruimte, dan kun je de lus verticaal te installeren op een diepte van ongeveer 100 meter. Het rendement van een warmtepomp wordt gemeten met een factor genaamd de coëfficiënt van de prestaties, dat is een verhouding van de hoeveelheid elektriciteit gebruikt en de warmte die wordt geproduceerd.
Warmtepompen zijn kosteneffectief, efficiënt en milieuvriendelijk. Echter, warmte pompen, zoals warmtepompen, elektriciteit nodig en dus zijn ze zeker hulpbronnen verbruiken. Nog, warmtepompen worden beschouwd als een haalbare optie is voor onze energieproblemen oplossen.

No comments:

Post a Comment