Friday, 23 March 2012

Truth or Dare Vragen voor Meisjes

Het is zaterdagavond en jij en je vriendinnen hebben een slaapfeestje bij jou thuis. Terwijl de reguliere dingen te doen op een slaapfeestje, zoals het bekijken van films en het geven van make-overs kan leuk zijn, wat nu zijn? Nou niets kan leuker en spannender zijn dan een spelletje Truth or Dare! Waarheid durven of is een klassiek gezelschapsspel dat is erg populair bij alle leeftijdsgroepen, als het kan worden afgespeeld altijd en overal! Truth or Dare vragen voor meisjes kan worden ondeugend, grappig en interessant. Ja, een punt in gedachten te houden is dat de waarheid of durven vragen voor meisjes moeten worden interessant en leuk. Het spel wordt pas interessant als je de top van meest moeilijke vragen waarheid of durven vragen! Dus je kunt gaan voor een ondeugend Truth or Dare vragen en durf ideeën om het spel te geven dat extra girly touch. Maar wat zijn leuke waarheid of durven vragen voor een groep van meisjes? Nou, zijn er geen vaste regels, dus alles wat je hoeft te doen is gebruik je fantasie en wees zo creatief als je kunt.
Truth or Dare vragen voor Meisjes - Waarheid Vragen
Fun Truth or Dare vragen voor meisjes kunnen ook de vraag stellen hen over hun nieuwste verplettert en rare ervaringen, omdat immers de waarheid of durven vragen voor vriendin zijn een geweldige manier om die diepste donkerste geheimen eruit! Het volgende is een lijst van interessante en grappige waarheid of durven vragen voor meisjes die zeker zal uw avond leuker en leuke. ; Wie zou je de datum in uw school naast je vriendje? ; Onder alle mensen in uw school, die jongen wilt u tot op heden? ; Wie was uw eerste crush? ; Zou je ooit cheat op je vriendje? ; Wanneer en met wie was je eerste kus? ; Wat is de vreemdste droom die je ooit hebt gehad? ; Als je gestrand op een eiland met slechts een persoon, wie zou je willen zijn? ; Wat is de vraag die u niet wilt dat iemand u vraagt ​​in dit spel? ; Wat is het gemeenste wat je hebt gedaan in je leven? ; Als je een kans aan iedereen die te maken hadden in deze kamer je slaaf, wie zou dat zijn? Hoezo? ; Als je op een dag wakker en vond dat je onzichtbaar geworden, wat is het eerste ding dat u zou doen? Hoezo? ; Als je een jongen die meisje in de kamer zou je date? ; Als je opnieuw geboren bent zou je kiezen om een ​​jongen te zijn? ; Beschrijf de meest sexy kleren die je droeg en aan wie imponeren? ; Wat is het meest beschamende wat je ooit hebt gedaan en wat was het resultaat? ; Hoeveel keer heb je ooit gegaan skinny dippen? ; Wat is dat voor een ding in een kerel die maakt je zwak in de knieën te gaan? ; Wat is het een ding dat je niet graag over een meisje? ; Als u slechts een dag te leven had, wat zou je doen, wat zou filmster je wilt zoenen, en wie zou je je tijd wilt doorbrengen? ; Wat was het meest beschamende wat er gebeurd met je bij een supermarkt? ; Wat was het gekste wat er gebeurd met je in een winkelcentrum? ; Als iemand een film gemaakt over je leven, wat zou het meest geschikt titel? Wie zou je je rol te spelen? ; Wie is zo'n persoon die je mooi vind aan de binnen en buiten? ; Als je iemand de datum in de wereld, wie zou dat zijn? ; Wat is de meest gedurfde en gekke ding dat je gedaan hebt ten overstaan ​​van een grote menigte? ; Wat is het ene ding dat je gedaan hebt en die je nooit wilt worden betrapt ook alweer? ; Wat gaat u op fysiek en wat is je grootste uit te schakelen? ; Truth & Dare vragen voor Girls - De Dares
Schrijf een brief aan iemand die je haat en te verzenden. ; Continu praten gedurende 3 minuten zonder te stoppen. ; Ga naar buiten en rennen, terwijl schreeuwen iets totaal obsceen. ; Kiss de volgende persoon die de kamer binnenkomt. ; Buiten en flirten Ga met de eerste man die je ziet. ; Ga naar de keuken en eten iets dat niet bedoeld is om alleen te worden gegeten (zoals chilipoeder, peper, etc). ; Ga op het balkon en blijf schreeuwen ik hou van je aan geen enkele persoon die langsloopt. ; U krijgt een makeover door een ander meisje, die zal worden geblinddoekt en het beeld zal worden opgemaakt op de school prikbord. ; Bel met je geliefde en vertel hem in een verleidelijke stem wat je op draait. ; Zet een ijsblokje in je broek, totdat het smelt; Dus als je net zag, hoeft u niet te houden aan de gebruikelijke waarheid of vragen voor kinderen en jongeren durven, maar je kunt altijd nog een niveau hoger! Dit waren slechts een paar waarheid of durven vragen voor meisjes, maar u kunt uw fantasie te gebruiken voor het bedenken van een lijst van de waarheid of durven vragen die kunnen worden als ondeugend of grappig als je wilt! Dus ga vooruit en spelen Truth or Dare en maken het een interessante en onderhoudende avond voor jou en je vrienden!

1 comment: